TERİM'İN YAPTIKLARINI KOCAMAN YAPSA ASARLARDI...

“Eğer, Fatih Terim’in yaptıklarının 10’da 1’ini Aykut Kocaman yapmış olsaydı, onun için Sultanahmet Meydanı’nda darağacı kurulurdu. Tribünlerimizde bize ceza aldırmak isteyen organize bir örgüt var.”

02 Mart 2013 Cumartesi 11:48
TERİM'İN YAPTIKLARINI KOCAMAN YAPSA ASARLARDI...

 FENERBAHÇE Kulübü, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e verilen 3 maçlık ceza, Ünal Aysal’ın açıklamaları ve sarı lacivertli taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle UEFA tarafından verilen 1 yıl ertelemeli Avrupa’dan men cezasıyla ilgili yöneticileri Deniz Tolga Aytöre ve Genel Sekreter Talat Yılmaz aracılığı ile açıklamalarda bulundu.

Aytöre, Fatih Terim’in yaptıklarının 10’da birini, Aykut Kocaman’ın yapması halinde Sultanahmet Meydanı’nda onun için darağacı kurulacağını belirterek “Bizim TFF’ye yaptığımız randevulu ziyareti, ‘TFF’yi basmak’ olarak nitelendiren Galatasaraylı yöneticiler çıkıp aslanlar gibi Ünal Aysal’ın, Yıldırım Demirören ile görüşmesini de anlatsınlar. Anlatamazlarsa bizden özür dilesinler” dedi.
G.Saray’ın devletin yetkili organları yerine geçip kararlar aldığını iddia eden Aytöre, “Başkaları gibi devletin yetkili organlarının yerine geçmiyoruz. SPK ve diğer organlar gibi. Geldiğimiz nokta sabrımızı taşma noktasını da aştı. Fenerbahçe bir şeyi söylediği zaman sesli söyler. Onlar gibi kulislerde konuşmaz” diye yorum yaptı.
ÖRGÜTLÜ VE ORGANİZE EYLEMLER
PFDK’nın Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e verdiği üç maçlık ceza konusunda Aytöre, “Spor Hukukunda bir buluş yaratarak hakemin ihraç yetkisinin olmadığını ve bu yüzden cezaların bu seviyede kalacağını, PFDK’nın hangi gerekçelerine yansıdığını merak ediyorum” dedi.
Göreve 3-5 kişinin bağırmasıyla gelmediklerini söyleyen Aytöre’ye, Talat Yılmaz da destek verdi ve GFB hakkında organize örgüt ifadelerini kullandı. Aytöre kullanılan ve beslenen bazı taraftarlar olduğunu belirterek, “Açık bir şekilde ifade etmek gerekirse bunlar örgütlü, organize eylemlerdir. Bunları taraftar eylemi olarak geçiştiremeyiz. Biz de öyle yapacağız” dedi.
İflas noktasındayken Drogba ve Sneijder alınmaz
GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal’ın sermaye artırımları ile ilgili söylemlerine ise Talat Yılmaz, “Basiretli yönetici tarifi var. Basiretli yönetici kulübün mali tablolarına bakar, gelir ve giderlerini göz önünde bulundurur ve ona göre harcama yapar. Niye ara transferde Fenerbahçe daha makul ölçüde ihtilaçlarını karşıladı? Fenerbahçe Kulübü halka açık olan şirketinde SPK kurallarıyla vergi mevzuatına harfiyen uyarak iş yapar. Biz de hiçbir yanlışlık eleştirel konu olacak iş olmaz. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün başkanı ve yönetimi iflas etmek lafını ağzına almaz. Biz de iflas etmek olmaz Çünkü ona fırsat vermeyiz” dedi. Aysal’ın “İflas noktasındayız” sözleri için de “Basiretli bir yönetici olsaydı haddini aşmayarak iflas noktasındayken Drogba ve Snejder’i almazdı” diye göndermede bulunuldu.
F.BAHÇE’NİN CEZA ALDIĞI MAÇLAR MAÇ CEZA
VASLUI 15 Bin Euro
VASLUI (D) 20 bin Euro
S.MOSKOVA 80 bin Euro ve ertelemeli 1 maç seyircisiz ceza
MARSİLYA 35 bin Euro
MÖNCHENGALDBACH (D) 15 bin Euro
AEL LİMASSOL 8 bin Euro
AEL LİMASSOL 40 bin Euro
Marsilya (D) 50 bin Euro
MÖNCHENGLADBACH 40 bin Euro
BATE BORİSOV (D) 20 bin Euro
BATE BORİSOV 60 bin Euro + Saha kapama

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol