SKANDAL HAKEM AYDINUS'A CEZA YAĞDI AMA...

Skandal hakem Fırat Aydınus, Süper Lig'de en az 4 hafta dinlendirileceği gibi sezon sonuna kadar da Fenerbahçe maçlarında yer alamayacak. Ancak taraftar bu cezaların dahi az olduğu konusunda hemfikir.

19 Kasım 2012 Pazartesi 12:42
SKANDAL HAKEM AYDINUS'A CEZA YAĞDI AMA...

 Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında Caner Erkin’e gösterdiği kırmızı kartla çeşitli tartışmalara yol açan hakem Fırat Aydınus, karşılaşmanın gözlemcisi Hasan Ceylan’ın raporu doğrultusunda Süper Lig’de en az 4 hafta maç yönetemeyecek. Aydınus, sezon sonuna kadar da Fenerbahçe maçlarında görev alamayacak. 

Hasan Ceylan, Futbol Federasyonu’na gönderdiği raporda Aydınus’un çok başarısız bir yönetim gösterdiğini ifade etti. Ceylan, Aydınus’un disiplin ihlalleri konusunda standardı sağlayamadığını ve hatalı kararlar verdiğini raporunda belirtti. Merkez Hakem Kurulu tarafından bir süre dinlendirilecek olan Aydınus, daha sonra PTT 1. Lig maçı ile başlangıç yapacak.
 
Fırat Aydınus, maç sonrası soyunma odasında hazırladığı raporda Caner Erkin’in, “Bunu da mı vermeyeceksin ulan” dediğini yazdı. Rapor doğrultusunda bugün Disiplin Kurulu’na gönderilecek olan Caner’e 1 ya da 2 maç ceza geleceği bildirildi. 
Bu arada Caner’in gördüğü kırmızı kart sonrası sahaya giren ve maç sonrası çok ağır eleştirilerde bulunan Aykut Kocaman’ın da Disiplin Kurulu’na gönderilebileceği belirtildi. 
Kocaman’ın durumu Hukuk Kurulu’nun bugünkü toplantısında belli olacak. Öte yandan Fırat Aydınus’un çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Arsenal-Montpellier karşılaşmasında düdük çalacağı öğrenildi.

Öte yandan Fenerbahçeli taraftarlar, Aydınus'un hakemliği bırakması gerektiğini belirtti. Sosyal paylaşım sitelerinde Aydınus'a tepkilerini dile getiren taraftarlar, " Hakemliği bırakmalı. Böyle bir ismin Avrupa'da maç yönetecek olması da Türkiye'nin temsili açısından sakıncalıdır." dediler. (Habertürk)

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol