'SAKIN, BEN HAKEMİM DEMESİN...'

Rıdvan Dilmen: "Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Abitoğlu, çocuklarına 'ben hakemim' demesin"

07 Mayıs 2012 Pazartesi 11:24
'SAKIN, BEN HAKEMİM DEMESİN...'

 Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ilk yarısının ardından yaptığı değerlendirmede, maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'nu sert bir dille eleştirdi.

F.BAHÇELİ FUTBOLCULARI TEBRİK ETTİ
Sahada mücadele eden Fenerbahçeli futbolcuların, F.Bahçe tarihindeki en şahsiyetli futbolcular olduğunu kaydeden dilmen, hakemin F.Bahçe aleyhindeki kararları eleştirerek "Bu şartlar altında mücadele etmek kolay değil, Fenerbahçeli futbolcuları tebrik ederim" dedi.
HAKEMİN ZOKORA KARARINA ELEŞTİRİ
Maçın hakeminin, karşılaşmayı katlettiğini ileri süren Dilmen, Trabzonsporlu futbolcuların yaptığı hareketleri ve taraftarın sahaya attığı cisimleri eleştirirken, hakemin özellikle Zokora'nın Emre'ye yaptığı hareket sonrası Zokora'ya verdiği sarı kartı eleştirdi.
Dilmen, maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlunu, maçı yönetme biçiminden dolayı sert bir dille eleştirirken, "Abitoğlu eve gidince çocuklarına 'ben hakemlik yaptım' demesin. Çünkü yaptığı şeyin adı hakemlik değil" ifadelerini kullandı.
SKOR ÖNEMLİ DEĞİL
Öte yandan "Maçın ikinci yarısı ne olur" diye soran Güntekin Onay'a "Ne skoru ne maçı, maçın skorunu yorumlamaya gerek var mı. Böyle maç mı yönetilir" dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol