'SAHA DIŞINDAKİ ALEX'E KEFİL DEĞİLİM...'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Alex'le ilgili açıklamalar yaptı...

03 Ekim 2012 Çarşamba 13:06
'SAHA DIŞINDAKİ ALEX'E KEFİL DEĞİLİM...'

 Her şey Alex üzerine kurulmuş gibi görülüyor. Alex'i alkışladık, arkasında durduk. Aykut Hoca kendisiyle konuştuktan sonra beni aradı. 16.15'te kulübe geldiler. 16.00 dediler, beni beklettiler.

Odaya geldi, elinde twit, elinde telefonu devamlı yazıyor. Bir büyüğün karşısında bile ayak ayak üstüne atmayız. Yüzüme bakmıyor, twite devam ediyor.
Benim durumum ne olacak dedi, sen ne istiyorsan o olacak dedim. Kendisi "Hoca beni kadroda düşünmediğini söyledi" dedi. Ben de sen ne düşünüyorsan o olacak dedim. Ben gitmek istiyorum, mukavelemi feshedin dedi.
Eylül sonu itibariyle Alex'in alacağı yok. Üç dakikada diyor, ben Fenerbahçe menfaatleri için gerekirse saniyede karar veririm. O gün nasıl alkışladıysam, bugün de gitmesi gerektiğine inandığım için kararı verdim.
Alex Fenerbahçe Başkanı'nın üzerine çıkmışsa ya Alex gider, ya başkan gider. Önümüzdeki hafta bir basın toplantısı yapacağım. Saha içindeki Alex'e kefilim ama saha dışındaki Alex'e kefil değilim.
Tüm konuşmaların şahidi tercüman Samet'tir. Ben her şeyi açıklayacağım. Fenerbahçe'de kimse büyük değildir.
Biz korkak değiliz kimseden korkmayız. Biz inanmadığımız bir şey yapmayız. Herkes burada ben de buradayım. 3 Temmuz süreci devam ediyor.
Dün Alex'e küfür edenler bugün Alex'in arkasında duruyorlar. Alex'i seviyorsa ben seviyorum, Aykut Kocaman seviyor. 8 senede burada kalmasını sağladık. Bir dakikada, gözümü kırpmam babamı tanımam.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol