ROK YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULMUŞ

O tartışmaya ilişkin çok tartışılacak bir iddiayı Habertürk gazetesi yazarı Meriç Müldür ortaya attı.

26 Ekim 2016 Çarşamba 15:17
ROK YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULMUŞ

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV’deki programında elinde MİT dosyasını sallayarak Aziz Yıldırım’ı tehdit etmiş ve ikili arasındaki gerilim hızla tırmanmıştı. Şimdi o tartışmaya ilişkin çok tartışılacak bir iddiayı Habertürk gazetesi yazarı Meriç Müldür ortaya attı. Müldür’ün iddiasına göre, sarı-lacivertlilerin Manchester deplasmanında yöneticiler ile Kütahyalı arasında yaşandığı iddia edilen küfürlü tartışma hiç olmamış. Rasim Ozan Kütahyalı korkudan Aziz Yıldırım’ın kardeşi Ali Yıldırım’a “ben Rasim Ozan Kütahyalı değilim” demiş.

İşte Meriç Müldür’ün o yazısından ilgili bölüm;

“Gece vakti değil, öğlen saati. Saat tam 12.30. Ali Yıldırım, Önder Fırat, Ozan Balaban, Cenk Başak, Selçuk Yıldırım, Necdet Şentürk, Yıldırım’ın kızı Cansu, Fırat’ın oğlu Can, Balaban’ın oğlu Kaan konakladıkları otelin 500 metre ilerisindeki o lüks İtalyan restoranına gidiyorlar. Restoranın adı San Carlo. Henüz siparişler verilmemiş, masaya su bile gelmemiş. Yani iddiaların aksine ortamda içki yok. Kapıdan Rasim Ozan Kütahyalı giriyor. İlk tanıyan Necdet Şentürk oluyor. Masadakilere “Bu Rasim Ozan değil mi?” diye soruyor.

Şaşırıyorlar. Fenerbahçe başkanı ve yönetimi için etmedik hakaret bırakmayan Kütahyalı’nın Fenerbahçe maçı için İngiltere’de olmasını garipsiyorlar.

Restoran üç bölümden oluşuyor ve bir bölümü özel olarak ayrılmış. Kütahyalı da ayrılan o bölümdeki bir masaya oturuyor. Aynı anda da Ali Yıldırım lavabodan dönüyor.

Masasına geçecekken Kütahyalı’yı görüyor. Tam yanından geçerken de “Sen Rasim Ozan mısın?” diye soruyor. Aldığı cevap şaşırtıcı.

“Hayır, ben O değilim!”

Nedendir bilinmez ama kimliğini saklama gereği hissediyor. Kendi ifadesiyle “safa yatıyor”.

Yıldırım, “Peki ben kimim? Beni tanıdın mı?” diyerek konuşmaya devam ediyor.

Kütahyalı, “Evet. Ali bey” diyerek elini uzatıyor.

Ali Yıldırım, “Bana merhaba diyemezsin” dedikten sonra Kütahyalı’nın elini ittiriyor ve “Burada taraftarlar var. Sana dalarlar” diyor. Ardından da “Senin ne işin var burada?” diye soruyor.”

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş
Bu diyalogların ardından Kütahyalı’nın mekandan ayrıldığını yazan Müldür, Kütahyalı’nın restorandan ayrıldıktan sonra karşı caddedeki başka bir mekana girdiğini ancak burada da Fenerbahçeli taraftarlarla karşılaştığını yazdı. “Burada da F.Bahçeli taraftarlar var ve bu kez de onların tepkisiyle karşılaşıyor” diye yazan Müldür, “Olay tüm detaylarıyla böyle. Orada bulunanlar “Ortada ne Rasim Ozan Kütahyalı’nın kendisine ne de başkalarına edilmiş bir küfür var, ne de alkollü bir ortam” diyor” ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar olayı twitter’dan farklı anlatmıştı. 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol