Muslera'dan Erdoğan'a Korona Sözleri!

24 Mart 2020 Salı 15:23
Muslera'dan Erdoğan'a Korona Sözleri!

Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Abdurrahim Albayrak’ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından bir açıklama yaptı. Muslera, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi, “Başkan dini Koronovirüs’ün önüne geçirdi ve işler zorlaştı” dedi.
Galatasaray ve Uruguay Milli takım kalecisi Muslera, daha Teknik Direktör Fatih Terim’in Koronovirüs testinin pozitif çıktığını öğrenmeden Sport 890’a verdiği röportajda, Covid-19 analizini beklediğini söyledi:

Muslera röportajında, “Bugün kötü haberlerimiz vardı, Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak pozitif çıktı ve bizim için yaptıkları sonuçları bekliyoruz. İki hafta önce son temasımız oldu.  Ancak bir toplantı yaptık ve spor direktörü ve çeviri ekibi hep birlikte çalıştık. Ardından ailemizin yanına yollandık ve hepsi travmatik hale geldi” dedi.

TEST SONUCUNU BEKLİYOR

“Test yaptılar ve bugün ile yarın arasında bize sonuç veriyorlar.” diyen Muslera, Türkiye’de pandemiyi farketmenin ve boyutlandırmanın zor olduğunu söyledi.

ERDOĞAN’I ELEŞTİRDİ
Muslera, Erdoğan’ı eleştirerek, “Türkiye çok büyük bir nüfusa sahip ve bugünlerde 300 ila 350 enfeksiyon var. Başkan dini hastalığın önüne koydu. Dualarla başa çıkabileceğini düşündü. İşlerin daha karmaşık hale gelmesine yol açtı” dedi.

Muslera şöyle devam etti:

“Burada ilkbahardan yaza gidiyoruz ve iklimdeki değişikliklerin de etkileri var. Biraz alerjim var. Tıkalı bir burnum var ve zaten bunun bir semptom olduğunu düşünüyorum.”

Türkiye’nin maçları erteleyen son liglerden biri olduğuna dikkat çeken Fernando Muslera ve Kolombiyalı Radamel Falcao ile birlikte kamuoyunu harekete geçirmek için çalıştıklarını ifade etti.

“Beşiktaş’a karşı izleyici olmadan oynanacak derbi öncesi korku yaşadıklarını belirten Muslera, “Maçı iptal etmek ve ligi askıya almak için Falcao ile bir grup oluşturduk. Ancak maç sonrası neyse ki mümkün oldu. Mayıs ve Haziran ayları arasında Play off ve play yapmak için spekülasyon yapıyorlar, ancak onaylanmış hiçbir şey yok” dedi.

33 yaşındaki kaleci, Galatasaray’da bu sezon 25 maç oynayarak Türkiye futbolunda dokuzuncu sezonunu oynuyordu. Muslera buna da vurgu yaparak, “Ben en çok oyun ve unvan alan yabancı bir oyuncuyum,” dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.03.2020 15:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol