MOURİNHO: İLK TEKLİF FENERBAHÇE'DEN...

Bir inşaat firmasının organizasyonuyla İstanbul’a gelen İspanyol devi Real Madrid’in dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e övgüler yağdırdı.

24 Mayıs 2012 Perşembe 16:28
MOURİNHO: İLK TEKLİF FENERBAHÇE'DEN...

 Bir inşaat firmasının organizasyonuyla İstanbul’a gelen İspanyol ekip Real Madrid’in dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için ”Çok iyi bir hoca” dedi.

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen, ”Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik Konferansı”na katılmak üzere İstanbul’a gelen Portekizli teknik adam, konferans öncesinde firmanın Şişli’de hayata geçireceği ”Bomonti Time Residence” projesinin tanıtımına katıldı.
Tanıtımın sonunda, inşa edilecek binanın maketi üzerindeki örtüyü kaldıran Mourinho, Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in, ”Bu binada kendisine bir ’penthouse’ daire vereyim, ben Galatasaray başkanı olursam, takımın başına geçsin” isteğiyle karşılaştı. Bu soruya, ”Galatasaray’ın bana ihtiyacı yok” yanıtını veren Mourinho, Çelik’in, ”Şimdi değil, ben başkan olursam” demesi üzerine de, ”Fatih Terim çok iyi bir hoca” şeklinde konuştu.
Jose Mourinho, tanıtımın ardından, ”Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik Konferansı”nın düzenleneceği salona geçti.
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe sorusu
Mourinho, Acun Ilıcalı'nın "2003'te Fenerbahçe'den teklif aldın. Fenerbahçe'ye gelmeme yanlışı neden yaptın?" sorusu üzerine
şu yanıtı verdi: "Geçtim, Porto'yu çalıştırıyordum. Fenerbahçe teklif getiren ilk yabancı kulüp oldu."
Portekizli teknik adamdan inciler şöyle: 
"Nuri ve Hamit sakat oldukları için zor bir süreçten geçtiler. Toparlayabilecekler mi göreceğiz."
"Real Madrid'de İspanyol'dan çok Türk var ve hepsi çok iyi çocuklar"
"Futbol, her şeyi anladığını iddia eden insanlarla dolu... Halbuki hiçbir şeyden anladıkları yok."
"Maç sırasında duygulara yer yok. O an sadece maçı hissetmeye çalışıyorum. Barcelona maçları da böyle oluyor."
"Sizin maçlara canlı erişim yok. Portekiz TV'sinden Beşiktaş'ın Avrupa maçlarını izleyebildim"
"Bayern Münih'e mağlup olunca, onların soyunma odasına giderek sevinçlerini görmek istedim ve mutlu olmaya çalıştım. Çünkü bu haksız bir yenilgi değildi"  
Basın mensuplarına şok!
Portekizli teknik adam, Acun Ilıcalı'nın sorularını yanıtladıktan sonra; Ilıcalı basın mensuplarının dışarı çıkmasını talep etti. Bunun üzerine basın mensupları konferans salonunu terk etmek zorunda kaldı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol