'KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK'

Alex'i, derbide oynamak için kasıtlı cezalı duruma düşmekle suçlayan G.Saraylılara Fener'den ağır taş

07 Mart 2012 Çarşamba 11:46
'KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK'

 Alex'i, kendi maçlarında oynayabilmek için kasıtlı cezalı duruma düşmekle suçlayan Galatasaraylılara Fener'den ağır taş: Alex oynarsa, 7-0 olmasından mı korkuyorlar?

BİLEREK SARI GÖRDÜ
Fotomaç gazetesi ezeli rakipler arasındaki gerilimi yazdı. Fenerbahçeli futbolcular Alex, Cristian ve Serdar, Gençlerbirliği maçında sarı kart görüp Ankaragücü maçında cezalı duruma düşünce, "G.Saray derbisinde oynayabilmek için bilerek sarı kart gördüler" yorumları yapılmıştı. Galatasaraylılar ise başta Alex'i hedef alarak, "Kasıtlı olarak cezalı duruma düştü. TFF Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi gereği 2 maç ceza alması gerekir" şeklinde tepki göstermişlerdi.
TIRSMAYIN BU KADAR
G.Saray cephesinden gelen tepkilere Fenerbahçe kanadından yanıtlar gecikmedi. Serdar Kesimal, önceki gün twitter'dan, "Korkunun ecele faydası yok" şeklinde mesaj atarken, bazı futbolcular 6-0'a gönderme yapıp, "Galatasaraylılar, bu kez 7-0 olur diye mi korkuyorlar" dediler. Taraftar forumlarında ise "Tırsmayın bu kadar. Alex olursa 4, olmazsa 6 olur", "Kaderini yaşayacaksın 6alatasaray" şeklinde sataşmalar öne çıktı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol