İŞTE O KONUŞMALAR!

Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz arasında geçen diyaloğa vurgu yaptı. İşte o diyalog...

27 Haziran 2013 Perşembe 16:26
İŞTE O KONUŞMALAR!

 Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlendiği basın toplantısında, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz arasında geçen diyaloğa vurgu yaptı. O diyaloğun detayları da ortaya çıktı. İşte o diyalog:

Geçtiğimiz günlerde yapılan Kulüpler Birliği toplantısında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yine konuyu şike iddialarına getirerek "Böyle ahlaksızlık olmaz biz kupayı istiyoruz. Futbola ahlak yeniden gelsin" diye çıkıştı.

Basına kapalı yapılan bu toplantıda Trabzonspor Başkanı'nın bu sözleri ortalığı gerdi.

Bu sözlere karşılık olaran Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'dan ilginç bir yanıt geldi: 

"Sayın başkanım ahlaksızlıktan, şikeden söz ediyorsunuz. Sizin kulübünüzün yöneticilerinin aynı dönemde bize ne tekliflerle geldiğini, neler önerdiğini biliyor musunuz?"

Aziz Yıldırım, basın toplantısında ayrıca, Trabzonspur'un kin gütme politikasıyla kendi davasını kamuoyuna anlatamadığını savunarak, "2011'deki dava sürecinde yaşadıklarımızla ilgili diğer kulüplerle ilgili de konuştuk. Şike içerisine sokulup, şikeden yargılandık. Ama "Türkiye'de daha büyük kaos olacak" açıklaması yapanlar yargılanmadılar. Daha fazla kaos olmaması için sustuk. Türkiye'de kardeş kanı akıtılmaması için sustuk. İçimize attık. 

Bizler suçlanıyoruz. Ama süreç içerisindeki Trabzon başkanı için aynı şeyler yapılmadı. Trabzon'a Mehmet Ali Bey'i ayırıyorum, Trabzon başkanları kadar yardımcı oldum. Kulüpler Birliği'nde haklarını aldık. Bunları hepsi görmüş ve yaşamıştır. Ama Trabzonspor kin gütme politikasıyla kendi davasını kamuoyuna anlatamamıştır. 

Aslında Trabzonspor bu davanın içerisindedir. Olayların kendilerini kapsamaması için, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım cezalandırılması için bizim karşımızda yer almıştır. Sadri Şener eski arkadaşımdır. Bunların karşısında onların bizlere yaptıkları ortadadır. Şener'in yerine yeni birisi geldi. O da agresif açıklamalara devam ediyor. Bugün ona buradan bir sorum var, "Geçen İstanbul'da yapılan Kulüpler Birliği toplantısında, Trabzon başkanı ahlak, etki, delikanlılık sözlerini söylüyor. Bunlar güzel sözler. Bu toplantıda Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz şike süreciyle ilgili ne anlattı, lütfen bunları açıklasın. Yoksa ben açıklayacağım" dedi. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.06.2013 16:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol