İKİ YILDIZIN İŞİ BİTMEK ÜZERE...

F.BAHÇE’DE teknik direktör Aykut Kocaman’ın ‘2 oyuncu alacağız’ açıklamasının ardından bir de golcü transfer etme kararı alan yönetim bu ismi bulmak için hummalı bir çalışmanın içine girdi.

17 Temmuz 2012 Salı 10:39
İKİ YILDIZIN İŞİ BİTMEK ÜZERE...

 Sarı-lacivertlilerin transferdeki rotası ise Portekiz. Portekiz medyası F.Bahçe’nin adı daha önce G.Saray’la da anılan Oscar Cardozo ile büyük oranda anlaştığını ve Paraguaylı futbolcunun sarı-lacivertli formayı giymeye çok yakın olduğunu iddia etti. 

BUNA  göre yeni transferleri Avusturya kampına yetiştirmek isteyen sarı-lacivertlliler dün ise transferde önemli bir mesafe katetti. Portekiz’e giderek Benfica ile masaya oturan futbol komitesi üyelerinin 10 milyon Euro’luk bonserviste prensip olarak anlaşmaya vardığı ve küçük pürüzlerin giderilmesinin ardından transferin resmi olarak açıklanacağı öğrenildi. 
ROLANDO DA VAR!
BU arada F.Bahçe’nin henüz anlaşma sağlayamadığı Joseph Yobo, Topuk Yaylası’nda sonra takımın Avusturya kamp kadrosunda da yer almazken, yönetimin Everton’dan takım arkadaşı olan John Heitinga nedeniyle Nijeryalı konusunda işi ağırdan aldığı ifade edildi. 31 yaşındaki Yobo’dan 3 yaş daha genç olan Hollandalı yıldız geçtiğimiz sezon Premier Lig’de 30 karşılaşmada görev yapmıştı. Gerek İngiliz gerekse Hollanda medyası Avrupa Şampiyonası’nda milli takım formasını iki maçta 90 dakika giyen Heitinga konusunda F.Bahçe’nin kulübü Everton ile pazarlıkları sürdürdüğünü yazdı. 
PORTEKİZ’DE ise sarı-lacivertlilerin Rolando ile ilgilendiği yönündeki iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Ülkenin etkin spor gazetelerinden Record ise F.Bahçe yönetiminin Rolando’yu bonservisiyle almak için Porto’ya 10 milyon Euro önerdiğini yazdı. Gazete ayrıca Milan’ın da gündeminde olan yıldız futbolcu için 8 milyon Euro teklif ettiğini. Porto’nun ise 15 milyon Euro’da ısrar ettiği ifade edildi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol