'GALATASARAY'I ALKIŞLAMAYACAĞIZ'

Aykut Kocaman, 'Galatasaray, stadınıza şampiyon olarak gelecek. Siz ve futbolcularınız Galatasaray'ı alkışlamayı düşünüyor musunuz?' sorusuna 'Hayır' yanıtını verdi

06 Mayıs 2013 Pazartesi 11:50
'GALATASARAY'I ALKIŞLAMAYACAĞIZ'

 SEVİ DURAKLARI....

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenildikleri maçın "kötü" kelimesiyle bile tarif edilemeyeceğini söyledi. Bu sırada bir gazetecinin, "Galatasaray stadınıza şampiyon olarak gelecek. Siz ve futbolcularınız Galatasaray'ı alkışlamayı düşünüyor musunuz" şeklindeki sorusu üzerine Aykut Kocaman, "Hayır, hayır. Böyle bir milat için ortam uygun değil. Böyle bir şey en azından benim aklımda yok" ifadelerini kullandı.

Kocaman, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, soru almak istemediğini belirterek, "Çünkü bu maçtan sonra söyleyecek bir şeyim yok" dedi.

BERBATTIK

"İyi oynadık, kötü oynadık" değerlendirmeleriyle anlatılacak bir maç olmadığını kaydeden Kocaman, "Göreve başladığım günden bugüne kadar olumlu-olumsuz, iyi-kötü pek çok maç oynadık. Ancak bu maç kötüyle de tarif edilecek gibi değildi. Onun için maçla ilgili söyleyecek çok fazla bir şeyim yok. A'dan Z'ye hepimiz berbat vaziyetteydik. Maçla ilgili konuşmamın pek anlamı yok" diye konuştu.

Bu sırada bir gazetecinin, "Galatasaray stadınıza şampiyon olarak gelecek. Siz ve futbolcularınız Galatasaray'ı alkışlamayı düşünüyor musunuz" şeklindeki sorusu üzerine Aykut Kocaman, "Hayır, hayır. Böyle bir milat için ortam uygun değil. Böyle bir şey en azından benim aklımda yok" ifadelerini kullandı.

Bekir: "Lige konsantre olamadık"

Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün ise UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Benfica'ya elendikten sonra lige konsantre olamadıklarını söyledi.

Çok üzüntülü olduklarını dile getiren Bekir, şöyle konuştu: "Bütün camiamızın üzüldüğü bir perşembe günü yaşadık. Sonrasında lige konsantre olmak zordu. Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Herkes görüyor zaten ne olduğunu. Taraftarımıza bu üzüntüyü yaşattığımız için çok üzüntülüyüz. Elimizde bir derbi bir de Türkiye Kupası fırsatı var. Sezonu küçük mutluluklarla bitirmek istiyoruz."

Sarı-lacivertlilerin genç oyuncusu Salih Uçan ise Benfica maçının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına odaklanamadıklarını vurgulayarak, "Takım olarak da taraftar olarak da UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıkmayı hedefliyorduk, olmadı. Bu akşam 2-0 yenildik. İlk yarı ve ikinci yarı sahada iyi mücadele edemedik. Ligde kalma mücadelesi veren İstanbul Büyükşehir Belediyespor iyi oynadı" şeklinde konuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.05.2013 11:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol