GALATASARAY'I FETÖ MÜ YÖNETİYOR?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sarı kırmızılı taraftarların yaptığı koreografiyle ilgili Başbakan Binali Yıldırım'dan soruşturma talimatı verildiği öğrenildi.

23 Ekim 2017 Pazartesi 19:09
GALATASARAY'I FETÖ MÜ YÖNETİYOR?

Başbakanlık kaynakları tarafından yapılan açıklamada Başbakan Binali Yıldırım’ın Galatasaray-Fenerbahçe arasında dün akşam oynanan müsabakada, Galatasaray tribünlerinde açılan pankart ile ilgili soruşturma açılması yönünde talimat verdiği belirtildi.

Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe derbisinde “Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor” ve “Ayağa kalk” yazılı pankartla birlikte ‘Rocky’ figürünün yer aldığı bir koreografi hazırlamıştı.
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in son yaptığı konuşmasında Necip Fazıl’ın “Ayağa kalk Sakarya” şiiriyle bitirmesi nedeniyle sarı kırmızılı taraftarların yaptığı bu koreografi tepkilere neden olmuştu.

Galatasaray, resmi internet sitesinden Rocky koreografisi ve 'Ayağa Kalk' pankartı ile ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada, "Masabaşı oyunlarında doktora yapanların yıllardır süregelen itibarsızlaştırma çabası derbi maçtan sonra yine hortladı" ifadelerine yer verildi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
United Loan Service 2019-06-13 16:24:14

Iyi günler

Stres ve hizli onay olmadan kisisel ve is ya da Yatirim fonlarina ihtiyaciniz var mi? Evetse, bugün bizimle iletisime geçin, çünkü su anda% 2 oranindaki süper faizli krediler sunuyoruz.

Finansmanimiz güvende ve güvende. Müsterilerimizin mutlulugu gücümüzdür. 5.000,00 - 100.000.000.00 Euro arasindaki krediler. simdi mevcut, Isletme, Kisisel, Ev, Seyahat ve Ögrenci Kredileri.

Ilgili taraflar daha fazla bilgi için e-posta yoluyla sirketle iletisim kurmalidir: Lender E-posta: [email protected]
Alacaklinin adi: Steve Money