FUTBOLCU MU KABADAYI MI?

Sorularını cevaplamayan Aslıhan Doğan'a muhabirler "Arda Bey mi izin vermiyor?" deyince yandaş futbolcu Arda Turan, "Senin kafanı gözünü kırarım. Karımla konuşuyorsun." diyerek çirkin bir çıkış yaptı.

25 Mart 2018 Pazar 22:07

Yaklaşık iki hafta önce dünyaevine giren yandaş futbolcu Arda Turan ve Aslıhan Doğan, önceki gün Nişantaşı'nda yemekteydi. Restoran çıkışında yöneltilen bir soru ünlü futbolcuyu sinirlendirdi, ortam gerildi.

ASLIHAN KONUŞMADI

Bir muhabirin "Aslı Hanım, eşinizin evinde düzenlenen sade bir törenle evlendiniz. Hayalinizdeki düğün nasıldı?" sorusu üzerine Doğan, elini ağzına götürüp fermuar işareti yaparak konuşmayacağını ima etti.

"KARIMLA KONUŞUYORSUN"

Muhabirin bu kez "Arda Bey konuşma yasağı mı getirdi?" diye sorması ise ortamı gerdi. Ünlü futbolcu, soruyu duyunca öfkeyle dönerek muhabire "Edepli ol, ne demek yasak. Senin kafanı gözünü kırarım, karımla konuşuyorsun" diye bağırdı. Çift ardından yoldan çevirdikleri bir taksiye binerek oradan ayrıldı. Bilindiği üzere milli takımdaki fiyasko sonuçlar sonrasında halkın tepkisini çeken, son olarak dünya kulübü Barcelona'dan Başakşehir Kulübü'ne transfer olan Turan, başkanlık referandumunda 'şeytan' lakaplı Rıdvan Dilmen ile 'evet varım' propagandasının da baş aktörü olmuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.03.2018 23:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
United Loan Service 2019-06-13 16:00:04

Iyi günler

Stres ve hizli onay olmadan kisisel ve is ya da Yatirim fonlarina ihtiyaciniz var mi? Evetse, bugün bizimle iletisime geçin, çünkü su anda% 2 oranindaki süper faizli krediler sunuyoruz.

Finansmanimiz güvende ve güvende. Müsterilerimizin mutlulugu gücümüzdür. 5.000,00 - 100.000.000.00 Euro arasindaki krediler. simdi mevcut, Isletme, Kisisel, Ev, Seyahat ve Ögrenci Kredileri.

Ilgili taraflar daha fazla bilgi için e-posta yoluyla sirketle iletisim kurmalidir: Lender E-posta: [email protected]
Alacaklinin adi: Steve Money