FENERBAHÇE KOPTU GİDİYOR!

Spor Toto Süper Lig'de 18. haftanın kapanış maçında lider Fenerbahçe, evinde Torku Konyaspor'u Alves ve Egemen'in golleriyle 2-1 yenerek Galatasaray'la arasındaki puan farkını 10 yaptı. Beşiktaş ile oluşan fark ise 14.

28 Ocak 2014 Salı 11:02
FENERBAHÇE KOPTU GİDİYOR!

 Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasının kapanış maçında lider Fenerbahçe, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Torku Konyaspor'u konuk etti. 90 dakika sonunda Fenerbahçe 1-0 mağlup duruma düştüğü maçı 2-1 kazanmayı başardı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller Bruno Alves ve Egemen'den gelirken, Torku Konyaspor'un tek golünü Djalma kaydetti.

 
 
Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 44'e yükseltirken, en yakın takipçisi Galatasaray ile farkı da 10'a çıkardı. Torku Konyaspor ise 20 puanda kaldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
 
Maç sonunda kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Yanal, "Zor maç olacağını biliyorduk ikinci yarıya iyi başlayıp rakiplerle aramızdaki puan farkını açarak ilerideki haftalarda daha da bir puan farkıyla ligi forse etmeyi planlıyoruz" dedi.
 
 
Konyaspor'un sert bir takım olduğunu dile getiren Yanal, "Konyaspor takımı çok toparlanmış bir takım. Hem cesur, hem sert, hem de futbolu olması gerektiği gibi oynadılar. Oyuna çok yumuşak başladık. Daha sonra teknik olarak demeyeceğim ama oyuncularımın kazanma arzularıyla ilgili söyleyecek çok şey var. Maçı hiçbir zaman bırakmıyorlar. Gerekli olan 3 puanı da aldık. İyi bir ritim yakalamamız gerekiyor. İyi takımlarla oynayacağız. Bu maçta kendimizi check etme fırsatı bulduk. Oyuncularımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.
 
 
Pierre Webo'nun kadro dışında kalmasıyla ilgili konuşan başarılı çalıştırıcı, "Webo oyuna 11'de başladığı zaman da faydası olan birisi. Ofansif defansif iki yönü oynayacak tek oyuncumuz Cristian'dı. Onu tercih etmek zorunda kaldık. Emre de bizi iten bir güç oldu. O yüzden Webo'u kadroya alamadık. Ama takım kazandı" şeklinde konuştu.
Yanal sözlerini şöyle noktaladı; "Kazanma arzusunda olan bir takımız. Bizimle birlikte beraber oynayan taraftarımız da maçta çok etkiliydi. Onlar sadece sahanın çimlerinde değillerdi. Mücadeleye birlikte başladık, birlikte sonlandırdık. Stoper atmış, orta saha atmış çok önemli değil. Ayrıca taraftara tekrar teşekkür ediyorum."




yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.01.2014 11:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol