FENERBAHÇE BAŞBAKAN'A GİDİYOR...

Fenerbahçe yönetimi, olaylarla ilgili olarak topladığı görüntüleri bir raporla birlikte Başbakan Tayyip Erdoğan’a gönderme kararı aldı.

16 Mayıs 2012 Çarşamba 11:17
FENERBAHÇE BAŞBAKAN'A GİDİYOR...

 Hiç şüphesiz Türkiye’nin kilitlendiği 12 Mayıs günü, Saracoğlu Stadı’nda ve çevresinde yaşanan olaylar, Türk spor tarihi içinde yerini siyah renkle aldı. İşte bütün bu olayları, Türkiye’nin en yüksek teknolojisine sahip olan Şükrü Saracoğlu Stadı‘nın güvenlik kameraları an be an kaydetti.

Maçın ardından bu görüntüleri izlemeye koyulan yönetim, konuyla ilgili olarak Başbakan Tayyip Erdoğan’a verilmek üzere geniş bir rapor hazırlıyor. 
Bütün bunların görsel anlamda kayıtlarını tutan Fenerbahçe yönetimi, geniş kapsamlı bir dosyanın hazırlanmasının ardından Başbakan Erdoğan’a sunacak.
Hazırlanan dosyada, olayların büyümesinden beslendiği düşünülen bazı provokatörlerin belirlenmesi öngörülürken, ayrıca dosyada emniyet güçlerinin özellikle Fenerbahçe taraftarına uyguladığı düşünülen orantısız güç ve şiddeti Başbakan’a ileterek durum tespiti yapılması hedefleniyor. 
Fenerbahçe yönetimi, bu meramını önceki gün yaptığı bir açıklamayla da ilan ederken, yapılacak olan çalışma ve hazırlanacak olan dosyayla birlikte emniyetin bu tutumu bir anlamda Başbakan’a sunularak statlarda çıkan olaylarla ilgili olarak çözüm önerileri masaya yatırılacak.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol