EY TFF! BU PARALAR HANGİ BAŞARI İÇİN?

Fatih terim'in alacağı rekor tazminatın yankıları hala bitmemişken, Türkiye gündemini sarsacak yeni bir gelişme daha ortaya çıktı.

01 Ağustos 2017 Salı 23:58
EY TFF! BU PARALAR HANGİ BAŞARI İÇİN?

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun yollarını ayırmasının ardından Terim'e ödeneceği iddia edilen 3.5 milyon euroluk tazminat Türkiye'nin gündemine oturdu.

Terim'in sözleşme fesih maddesi TBMM'nin de gündemine gelirken; hem yazılı hem de görsel basında birbirinden farklı iddialar ve yorumlar da gelmeye devam etti.

Peki Fatih Terim'in sözleşmesinde hangi maddeler yer alıyor, Terim'e ne kadar ödenecek ve hangi şartlar altında tazminat ödenir? Bu soru yanıt buldu.

TERİM İŞSİZLİK MAAŞI ALIRSA 15 AY SONUNDA 4 MİLYON 365 BİN EURO ALACAK

Sporx'in özel haberine göre, 15 Kasım 2018'e kadar TFF ile sözleşmesi bulunan Terim, bu tarihe kadar (15 ay) herhangi bir takımda teknik direktör ya da sportif direktör olarak görev almazsa TFF tarafından her ay 291 bin euro (1 milyon 193 bin lira) tazminat alacak.

Terim'in 15 ay sonunda alacağı para toplam 4 milyon 365 bin euro olacak.

Terim, bu ay 15 içerisinde herhangi bir takımda görev alırsa, görev alacağı tarihe kadar TFF tarafından tazminatlar her ay eşit şekilde ödenecek ve Terim'in göreve başladığı tarihte bu tazminatlar tamamen ortadan kalkacak.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
United Loan Service 2019-06-13 16:26:17

Iyi günler

Stres ve hizli onay olmadan kisisel ve is ya da Yatirim fonlarina ihtiyaciniz var mi? Evetse, bugün bizimle iletisime geçin, çünkü su anda% 2 oranindaki süper faizli krediler sunuyoruz.

Finansmanimiz güvende ve güvende. Müsterilerimizin mutlulugu gücümüzdür. 5.000,00 - 100.000.000.00 Euro arasindaki krediler. simdi mevcut, Isletme, Kisisel, Ev, Seyahat ve Ögrenci Kredileri.

Ilgili taraflar daha fazla bilgi için e-posta yoluyla sirketle iletisim kurmalidir: Lender E-posta: [email protected]
Alacaklinin adi: Steve Money