EMRE'NİN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Lig TV, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun Kasımpaşa maçında küfrettiğini gösterdiğini iddia ettiği görüntüleri yayınladı

27 Şubat 2013 Çarşamba 15:51
EMRE'NİN GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

 Süper Lig’in yayıncı kuruluşu olan Lig TV, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu’nun Kasımpaşa maçının devre arasında saha içinde küfrettiğini gösterdiği iddia edilen görüntüleri yayınladı.

Bu görüntülerin ardından Emre’nin, Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edilip edilmeyeceği bilinmiyor. Hakem ve gözlemci raporlarında Emre'yle ilgili bir bilgiye yer verilip verilmediği bilinmiyor.
Eğer raporlarda Sarı-Lacivertli futbolcuyla ilgili bilgi varsa Emre'nin kurula sevk edilebileceği ve bu durumda 2 ya da 3 maç ceza alabileceği öne sürülüyor.
Emre Belözoğlu daha önce TRT'ye yaptığı açıklamada "Kesinlikle küfür etmedim. Etmiş olsam direkt söylerdim. Yapmadığım bir şey için beni suçluyorlar. Bir kişi ispat etsin. Güya devre arasında da küfür etmişim. Kaleci İlker ve Ayhan şahit. Koridorda dediğim aynen şu: 'Her pozisyonda kendinizi yere atıyorsunuz. İkinci yarıda da böyle olacaksa oynamayalım. Bunlara gerek yok.' Benim yüksek sesle söylediğim şey buydu. Bunun neresinde küfür var?" demişti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol