BU NEYİN CEZASI PFDK?

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Caner Erkin’e ve Aykut Kocaman’a ise ceza yağdırdı.. İşlenmemiş somut bir suç olmamasına rağmen cezalar tepki çekti.

23 Kasım 2012 Cuma 10:59
BU NEYİN CEZASI PFDK?

 Kurul bugün yaptığı toplantıda Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’e 2 maç ve 20 bin TL para cezası, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a ise 1 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 10 bin TL para cezası verdi.

PFDK, ayrıca Fenerbahçe Kulübü’ne de Eskişehirspor maçında oyuncu kriterlerine uyulmamasından dolayı 50 bin TL para cezası vermeyi karar bağladı.
PFDK'nın diğer kararları: 
 Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam’a 1 maç ceza verdi.
PFDK, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam’a, Bursaspor maçında sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ve 10 bin TL para cezası vermeyi karara bağladı. Kurul ayrıca Mersin İdmanyurdu Kulübü’ne de aynı maçta, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 7 bin 500 TL para cezası verdi.
Kurul, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Orduspor’a 5’er bin TL, Eskişehirspor’a ise 15 bin TL para cezası verdi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol