BİR BU EKSİKTİ!

Tribünde açılan "Her yer Taksim her yer direniş" pankartı siyasi ve ideolojik sayıldı.

09 Eylül 2013 Pazartesi 12:59
BİR BU EKSİKTİ!

 Adana Demirspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan maçta 'Her Yer Taksim Her Yer Direniş' yazılı siyasi pankart açtığı ileri sürülen bir kadına spor müsabakalarını seyirden men cezası verildi.

PTT 1 Lig'in ikinci haftasında oynanan Adana Demirsor - Gaziantepspor Büyükşehir Belediye maçında tribünde açılan "Her yer Taksim her yer direniş" pankartı siyasi ve ideolojik sayıldı. Yasa dışı pankart açmaktan dolayı bir kadın hakkında işlem yapılırken; seyirden men, sportmenliğe aykırı hareketler ve düzeni bozmaktan, hakaret içeren tezahüratlar atmak gibi suçlamalar da yer aldı.

Pankart cezası Adana Demirspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediye maçında pankart açan bir kadın taraftara kesildi. Spor Büro Güvenliği Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları tribüne çıkarak kadını alarak "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun"a göre işlem yaptı. 

Kadına kanun gereği maçları seyirden men cezası verildi. Kadın seyirci, Adana'daki maçlar sırasında Yarbaşı Polis Merkezi'ne giderek imza vermek zorunda kalacak.


yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.09.2013 13:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol