'BEN O KADAR ŞEREFSİZ DEĞİLİM'

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbide Eboue ve Drogba'ya muz gösteren sarı-lacıvertli taraftar konuştu.

14 Mayıs 2013 Salı 14:25
'BEN O KADAR ŞEREFSİZ DEĞİLİM'

 Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı 2-1 yendiği maçta sarı-kırmızılı futbolcular Eboue ve Drogba’ya muz sallayan taraftar, bir televizyon kanalına açıklamalarda bulundu.

İsmini açıklamayan Fenerbahçe taraftarı, ırkçılık yaptığı yönündeki eleştirilere tepki gösterdi.

O sırada sahada hiçbir Galatasaraylı futbolcu olmadığını savunan taraftar, “Sadece Galatasaray teknik direktörleri ve Muslera vardı. Yanımdaki adam bana muzu verdi. Muslera'ya karşı bir tepki oldu, ben de o tepkiye katıldım. Muzu ırkçılık olarak göstermedim” dedi. 

BİZDE WEBO VAR SOW VAR

Irkçılık haberlerinin kendisini huzursuz ettiğini belirten sarı-lacıvertli taraftar, şöyle konuştu: “İyi bir Fenerbahçeliyim ama o hareketi yapacak kadar şerefsiz değilim. Ben o muzu yemek için aldım. Hayatımda kimseye ırkçılık yapmadım. Drogba ve Eboue'ye de böyle bir şey yapmadım. Bizde Webo var Sow var." 

'HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASI'

Taraftar sözlerini şöyle sürdürdü: "O benim hayatımın en büyük hatasıydı. Ben hayatım boyunca ırkçılığa karşı mücadele ettim. Maçın atmosferiyle bazı şeyler oldu ama burada hiçbir şekilde kötü bir niyetim yoktu."

ÖZÜR DİLEDİ

Irkçı olmadığını bir kez daha tekrarlayan söz konusu taraftar, “Kendi kulübümden de Galatasaray taraftarından da özür dilerim" ifadelerini kullandı.

'DROGBA HAYRANIYIM'

Kendisinin de bir Drogba hayranı olduğunu dile getiren F.Bahçe taraftarı, “Onu yıllardır sevgiyle izliyorum. Hiçbir şekilde hiçbir siyahi futbolcuya böyle bir tepki olamaz. Tekrar tekrar herkesten özür diyorum. Öldürülen Burak kardeşimiz için Allahtan rahmet diliyorum. Bu durum da Galatasaray camiasına mal edilmemeli” diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.05.2013 14:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol