'BAŞKANLIK BANA YAKIŞIR...'

Rıdvan Dilmen, Levent Özçelik’in sunduğu Futbolun Zirvesi programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, 2019’da TFF Başkanlığı’na aday olacağını açıkladı.

23 Kasım 2016 Çarşamba 01:39
'BAŞKANLIK BANA YAKIŞIR...'

Rıdvan Dilmen, Levent Özçelik’in sunduğu Futbolun Zirvesi programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, 2019’da TFF Başkanlığı’na aday olacağını açıkladı.

Dilmen’in açıklamaları şöyle:

-Ben isteseydim Futbol Federasyonu’nda görev alırdım. 3 sene önce de alırdım, 5 sene önce de alırdım. Ben çok normal, düz ve mutlu şekilde yaşamaya çalışan bir insanım. Yıllarca birilerini bir yere getirmek için kumpaslar kurdular, dümen yaptılar, algı operasyonları yaptılar, hâlâ yapıyorlar da. Bizim o işlere kafamız çalışmaz. Onlar da zannediyorlar ki biz bunları düşünebiliriz. Böyle bir yeteneğimiz yoktur bizim.

-Benim Türkiye Futbol Federasyonu’ndan hiçbir beklentim yok. Buradan söyleyeyim de bu algıyı bir kapatsınlar. Ben Futbol Federasyonu’nun herhangi bir yerinde yönetici, ikinci başkan, as başkan, yönetim kurulu, alt yapılar, üst yapılar… İsteseydim, ben bunu hak ediyorum. Ben Türkiye’de futbolu en iyi bilen adamlardan bir tanesiyim. Allahıma şükürler olsun alnımız da ak dolaşan bir insanız. Bunu da hak ediyorum. Futbol kariyerim iyidir, futbol bilgim iyidir. Ama ben hiç düşünmedim.

-Federasyon başkanlığı ile ilgili de keşke aramızdan birisi olsa 2019 seçimlerinde sağlığım yeterli olursa evet Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı –hayatımda ilk defa söylüyorum- olmak isterim. Yıldırım Bey’in başkanlık süreci bittiği zaman, konjonktür doğruysa, Allah sağlık verdiyse… Belki düşünürüm. Yakışır mı? Bana da yakışır federasyon başkanlığı… Milli Takım Koordinatörlüğü. O da yakışır…” dedi

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.11.2016 02:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol