BAKAN'DAN HAKEME TEHDİT!..

Fenerbahçe – Kayserispor maçını Kayserispor tribününden izleyen Bakan Özhaseki maçın hakemi hakkında, “Bu arkadaş da yaptığı kötülüklerin bir karşılığı olduğunu görecektir mutlaka” dedi

03 Mart 2017 Cuma 10:39
BAKAN'DAN HAKEME TEHDİT!..

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor-Fenerbahçe arasında Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Kayserispor tribünnlerinde izleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, maçın hakemlerini eleştirdi.  Mehmet Özhaseki, “'Bunu bir kenara yazıyoruz. Bu arkadaş da yaptığı kötülüklerin bir karşılığı olduğunu görecektir mutlaka. Bugün şu yapılan hatalar, Fenerbahçe'ye yapılsaydı, tut da bağla bizimkileri” dedi.

‘BUNU BİR KENARA YAZIYORUZ’

Bakan Özhaseki’nin açıklamaları şu şekilde: “Bunu bir kenara yazıyoruz. Bu arkadaş da yaptığı kötülüklerin bir karşılığı olduğunu görecektir mutlaka. Hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır. Elbette ki hakem hataları olur, insanlar yanlış yapabilirler. Fakat çok bariz olarak yapılan işlerde de hata diyerek geçmemek lazım, üstünü örtmemek lazım. Ben bir siyasi olarak, bir bakan olarak hata yaptığımda millet bana bir ceza yazıyorsa, vallahi hakem arkadaşların da biraz ceza çekmesi lazım. Her seferinde de hakemler de insandır, hata yapabilirler diye üstünü örtmemek lazım. İnsan halidir, hata olur elbette, fakat defalarca aynı hatalar tekrarlanırsa, bir de büyük hata olmayacak işlerde göz yumulursa, bunda da herhalde bir kasıt aranır. Biz Anadolu takımıyız. Hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Çok küçük paralarla, sağdan soldan, esnaftan toplanan paralarla takım zor bela ayakta tutuluyor. Transferin son gününde, transfer yasağını kaldırmak için yönetim çırpınıyor adeta. Böyle kulüplere, böyle hatalar yapılmaması lazım. Şimdi bize yapılan bu hatalar, Fenerbahçe'ye yapılsaydı, ne yaparlardı Türkiye'de? Tüm spor camiasına soruyorum, elinizi vicdanınıza koyun. Bugün şu yapılan hatalar, Fenerbahçe'ye yapılsaydı, tut da bağla bizimkileri. Arkadaşlar, doğru şeyler değil bunlar. Ama önemli değil, dünyanın da sonu değil. Bu yüzden yeri yerinden oynatacak halimiz yok.”

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol