AVRUPA'DA BİLE FARK BÜYÜYOR...

Sarı-Lacivertliler, Avrupa'da en rahat lider olarak öne çıkıyor

18 Aralık 2013 Çarşamba 11:35
AVRUPA'DA BİLE FARK BÜYÜYOR...

 FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Ligde en yakın takipçisine 8, ezeli rakiplerine de çift hanelere ulaşan puan farkı açan Fenerbahçe, Avrupa'da da adından söz ettiriyor. Sarı-Lacivertliler, en rahat lider olarak öne çıkıyor

Süper Lig’de geride kalan 15 hafta sonunda 38 puan toplayan Fenerbahçe, en yakın rakibi Kasımpaşa’nın 8 puan önünde birinci sırada yer alıyor. Ezeli rakiplerinden Galatasaray’a 11, Beşiktaş’a 12 ve Trabzonspor’a 14 puan fark atan Sarı-Lacivertliler, Avrupa liglerinin en ezici farkla öne çıkan lideri oldu. Ersun Yanal’ın öğrencileri; hem oynadıkları futbol, hem de aldıkları başarılı sonuçlarla 6 Avrupa Ligi arasında büyük fark yarattı. İngiltere’de 16 hafta sonunda 35 puan toplayan lider Arsenal’i 33’er puanla Liverpool ve Chelsea takip ediyor. Premier Lig’in zirvesindeki takımla 5. arasında ise yalnızca 4 puan bulunuyor. İspanya’da Barcelona ve Atletico Madrid 43’er puanla liderlik yarışında... Bu iki takımın ardından 38 puanla Real Madrid geliyor.

Münih takipte!

Fransa’da Paris Saint German fırtınası var ama 2 puan farkla Monaco takibini sürdürüyor. İtalya Serie A’da da Juventus 43 puanla ilk sırada. Siyah-Beyazlılar’ın ardından 38 puanla Roma bulunuyor. Süper Lig’den sonra en fazla farkın olduğu diğer bir ülke ise Almanya... Bundesliga’da 44 puanlı Bayern Münih’ten sonra 37 puanla Bayern Leverkusen geliyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.12.2013 11:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol