AVCI GİDİYOR YERİNE BAKIN KİM GELİYOR?

Ay-Yıldızlı ekibin Macaristan karşısında aldığı beraberliğin ardından teknik direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılacağı, yerine...

27 Mart 2013 Çarşamba 11:16
AVCI GİDİYOR YERİNE BAKIN KİM GELİYOR?

 Brezilya şansımızın mucizelere kalması üzerine Abdullah Avcı ile yolların ayrılacağı öğrenildi. Avcı’nın maç sonrası oyuncularına, “Yüreğinizi ortaya koydunuz, ama olmadı, Allah hepimizin yolunu açık etsin” demesi de veda mesajı olarak algılandı. Bu gelişmenin ardından Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören’in Bursaspor’dan ayrılan Ertuğrul Sağlam’ı göreve getirmeyi düşündüğü belirtildi. Sağlam da geçtiğimiz günlerde, “Başka bir takım çalıştırmayacak mısınız?” sorularına “Sezon sonuna kadar düşünmüyorum” yanıtını vermişti. Bu arada Demirören’in maç sonrası sinirli bir şekilde soyunma odasına gittiği öğrenildi.

‘BAZEN OLMUYOR’
Avcı’nın maç sonrası yorumu ise şu: “Çalıştığımız bütün senaryoları, oyuncularım uyguladı. İlk yarıda duran toptan, ikinci yarıda ise taçtan verdiğimiz bir pozisyon vardı. Oyuncularım her şeyi yaptı ancak olmadı. Futbol böyle bir oyun, bazen olmuyor.”

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol