AHMET ÇAKAR: 6-0 NORMAL DEĞİL...

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuşan Ahmet Çakar, Bursasporlu Sercan Yıldırım ve Kazım'ın G.Saray'a karşı bilerek oynamadığını savundu.

03 Şubat 2014 Pazartesi 11:39
AHMET ÇAKAR: 6-0 NORMAL DEĞİL...

 İşte Ahmet Çakar'ın açıklamaları;

 
BU AKŞAMDAN ÇOK RAHATSIZIM
 
"Daum'u tanımasam, Kazım'ı tanımasam, Sercan'ı tanımasam, Bursa camiasını bilmesem bu maçta şike var diyeceğim. Kazım top rakipteyken top toplayıcıdan farksızdı. Sercan'dan, Kazım'dan falan çok rahatsızım. Son derece ciddiyim. Öyle pozisyonlar var ki insanların dikkatinden kaçan. Slalom yapan Eboue'ler Melo'lar gördüm. Civelli'nin top gelirken bacağını açtığını gördüm. Bütün bunlara rağmen bir ithamda bulunmuyorum. Gelen topu görüyorsun, geleni görüyorsun, bacağını neden açarsın? Sneijder'in golünde yine Civelli ayağını uzatmıyor. Şu Civelli denen çocuğun hataları altyapı futbolcularından bile beklenmeyecek hatalar."
 
RAKİBİN OYUNCUSUNA TALİP OLMAK ALIŞKANLIK MI OLDU?
 
"Galatasaray, Veysel Sarı'yı alıyormuş. Oynayacak rakibin oyuncusuna talip olmak alışkanlık mı oldu? 1 hafta sonraki rakibin oyuncusunu almaya çalışmak nedir? Geçen senelerde Manisa'dan Yiğit, geçende Antep'e Bruma ve Yiğit, şimdi de Eskişehir'den Veysel Sarı. Veysel Sarı bu akşam maçı izledi mi? Bu transfer gerçekleşmese Galatasaray'a karşı oynayabilir mi? Ne işin var statta?"
 
"Bundan 3 sene önce Fenerbahçe Eskişehirspor maçında ben yine çok rahatsızım demiştim. Erman Toroğlu da dedi aynı şeyi."
 
KEŞKE GÖRÜNTÜLER OLSA
 
"Görüntüler yok elimizde, görüntüler olsa neler var gözden kaçan. Yayıncı kuruluş, Civelli'nin pozisyonlarını, Kazım'ın top rakipteyken hallerini göstersin. Burada bazı şeyleri anlatmaya çalışıyorum ama görüntüler olmadığı için anlatamıyorum."
 
UMRUMDA DEĞİL
 
Bu geceden rahatsızım dedim ya hani; Sinan ve Rasim'den iki kat rahatsızım. İçimden geçenleri söyledim. Galatasaray'ı kırdıysam da hiç umrumda değil. Galatasaraylılar neden rahatsız oluyor. Ben Bursaspor'un oyun anlayışından, futbolcuların hatalarından bahsediyorum. Bazı futbolcuların oyunlarından rahatsızım. Bu rahatsızlığı daha önce de yaşamıştım. Ben 3 Temmuz'dan sonra yıllarca konuştum. Bu günah çıkarma değil. İçimden geçenleri söylüyorum." 
 
RASİM OZAN DENİLEN YENİ YETME
 
"Türkiye'de provokasyon denildiğinde bir basın mensubu ayağa kalkar; flama taşır. Bu kişi Rasim Ozan denilen yeni yetmedir."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.02.2014 11:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol