Siyonist- Evanjolist çetesi, “Kontrollü Kaos” senaryolarının gereği olarak, tüm dünyayı karıştırmaya, masum insanların kanlarını akıtmaya devam ediyor. En büyük terör ve fitne kaynağı hiçbir insani ve ahlaki değeri olmayan, sadece kendi çıkarlarını düşünen bu çete, dünyanın her tarafında fitne-fesat kazanlarını kaynatıyor, herkesi huzursuz ediyor.
1- Siyonist uşağı, ikiyüzlü, nankör Barzani, hangi cesaretle boyundan büyük işlere kalkışmaktadır? Bağımsızlık peşinde koşmaktadır. Türkiye’yi tehdit edebilmektedir?
a) Elbette, İsrail ve ABD’nin desteğine güvenmektedir. ABD’nin tepkilerinin yalan ve göstermelik olduğunu bilmektedir. Zaten, kurulması düşünülen devletin Kürt halkı ile ilgisi yoktur. Bu bir “Barzani Devleti”dir. Yani İsrail’e bağlı bir yapı olacaktır. Barzani ailesi, ataları ile birleşecektir.
b) Şüphesiz Barzani’yi şımartan 3-5 “Evet Oyu” uğruna, paçavraların göndere çekilmesine izin veren AKP iktidarının vebali çok büyüktür. Olayların bu hale gelmesine izin vermiştir. Halen de ciddi bir tepkisi yoktur. Kuru kuruya laf üretilmektedir. Mesela, Habur kapısı kapatılmamakta (Başta Mersin Limanı ve serbest bölgesi ile) Barzani’nin ekonomik faaliyetlerine engel olunmamaktadır. (Tabiatıyla kapalı kapılar ardında başka türlü ilişkilerin olup olmadığını bilmiyoruz.)
2- Kuzey Kore krizi tam bir uydurmadır. Zira gerçek sebep ABD-Çin güç gösterisidir. Zavallı Kuzey Kore bir maşadır. Arkasında Çin olmasa hiçbir şey yapamaz.
a) Amaç ABD’ye gözdağı vermek, Uzakdoğu’da hakimiyet kurmasını engellemektir. Bölgedeki Çin ve Rus hakimiyetini devam ettirmektir.
b) Bu arada ABD zavallı Japonya ve Güney Kore’yi kukla gibi kullanmaktadır. Trump denen aç gözlü tip, bu arada kendilerine bol bol silah satmayı planlamaktadır. (Aynı tavır Katar krizinde de görüldü. ABD avantasını aldı, kışkırttığı krizde arabulucu oldu.)
c) Kaldı ki İsrail ve ABD (elbette AB ülkeleri Çin, Rusya, Hindistan, Pakistan vs, vs.) nükleer silaha sahiptirler. Hangi hakla başka ülkelere yasak koymak istemektedirler?
3- Bir büyük trajedi Myanmar’da yaşanmaktadır. Müslüman kardeşlerimize soykırım uygulanmaktadır. Binlerce şehidimiz vardır. Yüz binlerce insan evsiz, barksız, aç durumdadır. Bangladeş’e kaçmaya çalışmaktadırlar.
a) Hani Budizm dostluk ve barış dini idi. Bu alçakça davranışların izahı var mıdır?
b) Yuh olsun Müslüman geçinen, ABD-İngiltere vb. ülkelere uşaklık eden ülkelerin yöneticilerine. Hiç sesleri çıkmıyor. Yardıma da niyetli görünmüyorlar. Aynen “Filistin Davasında” olduğu gibi alçakça tutumlarını sürdürüyorlar. Pis koltukları uğruna bu zillete katlanıyorlar. Ve Türk halkı dışında üzülen yok.
c) ABD-İsrail uşağı Birleşmiş Milletlerden ve Haçlı dünyasından zaten fayda gelmez. Onlar Müslüman kanı aktıkça mutlu olurlar. Ve bu insanlık dışı zulüm sürer gider
4- Aslında gıda üretiminin yüzde 40’ı israf edilmeyip, muhtaç ülkelere aktarılsa, sömürücü ülkeler terörü, ihtilalleri, harplari desteklemese silah harcamaları bu kadar astronomik tutarlara ulaşmasa, GDO, ilaç, gıda terörleri sona erse; su-hava-gıda kirliliklerinin önüne geçilebilse; borçlandırma ve israfçı yatırımlarla fakir ülkeler soyulmasa; BM-IMF-Dünya Bankası – FAO- Dünya Sağlık Teşkilatı vb kurumlar ABD’ye uşaklık etmese dünyada ne açlık kalır nede sefalet.
Ama ne yazık ki bir azınlık grup  (İllimünati Çetesi) tüm dünyayı esir almıştır. Soyup soğana çevirmektedir. (En kızdığım husus ise Tük medyası dahil bu çetenin en önemli kişilerinden olan Bill Gates’in hayırsever olarak tanıtılmasıdır. Neymiş 4,6 milyar doları fakirler için hibe edecekmiş? Peki parayı nereye vermektedir? Bill-Mealinda Gates Vakfı’na. Niçin istenmeyen ırkların tasfiyesi projesi için. Misyonerlik faaliyetleri için. GDO araştırmalarını, gıda ve ilaç tekelini ve terörünü desteklemek için. Temiz içme sularına el koymak için.)
5- İktidar işin vehametini idrak etmese de ülkemiz şu anda bir var olma, yok olma mücadelesi vermektedir. Fiilen ABD, İsrail, Almanya, Ermenistan, Yunanistan ile savaş halindeyiz.
a) Sınırlarımızda (başta ABD katkıları olmak üzere) bir terörist ordusu kurulmaktadır. Bunlara, bin TIR’ı aşan silah yardımı yapılmıştır ve bu yardımlar devam etmektedir. (ABD’li yetkililerin tüm söyledikleri yalandır.) Ve bu silahlar PKK’ya aktarılmaktadır.
b) Acilen silahlı kuvvetlerimiz ve tüm güvenlik güçlerimiz güçlendirilmeli, emir komuta zinciri tekrar sağlanmalı, Savunma Sanayi çalışmaları hızlandırılmalıdır. Türkmenlere de sahip çıkılmalıdır. Barzani’ye haddi bildirilmelidir.
c) Çok sayıda iyi yetişmiş diplomatımız vardır. Bunlardan yararlanılmalı “evet efendimci” danışmanlar tavsiye edilmelidir.
Önemli Not: Acaba kendini beğenmiş ve çıkarcı Trump, bu peş peşe gelen kasırgaların Cenab-ı Hak’ın bir ikazı olduğunu idrak edebilir mi? Ne kadar aciz olduğunu anlayabilir mi? Hala bir halt olduğunu zannetmeye ve pervasızca doğayı kirletmeye devam edebilir mi? 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol