ON NUMARALI DÜŞMAN OLDULAR...

Darbeyi ve Gülen'i öven kişiler hakkında işlem başlatılırken AKP'li ve yandaş isimlerin övgülerine karşı bir girişimde bulunup, bulunulmayacağı merak konusu oldu.

20 Temmuz 2016 Çarşamba 14:42
ON NUMARALI DÜŞMAN OLDULAR...

 15 Temmuz'daki darbe girişimini öven, destekleyen ve teşvik eden sosyal medya kullanıcıları hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma sonucunda iki kişi de tutuklandı. Emniyet, darbeyi ve Fethullah Gülen'i öven sosyal medya hesaplarını belirlemek için ekip görevlendirdi. Darbeyi ve Gülen'i öven kişilerin tek tek tespit edilerek haklarında işlem yapılacağı açıklandı. 

Emniyetin bu soruşturması sosyal medyada da yankılandı. Kullanıcılar, AKP'li vekil ve bakanların Fethullah Gülen ile ilgili attığı tweetleri paylaşarak, "Bunlar da tutuklanacak mı?" diye sordu. Ekşi Sözlük'te de "akp'lilerin gülen ile ilgili tweetleri" başlığı açıldı. Kullanıcılar, bu tweetleri [email protected] adresine ileteceklerini belirttiler. İşte AKP'lilerin Fethullah Fülen hakkında attıkları tweetler:

Sosyal medyada yapılan yorumlarda hükümetin Fethullah Gülen cemaatinin düzenlediği Türkçe Olimpiyatları için hatıra para basımına izin verdiğini de belirtti.



Haber görseli


Haber görseli

Haber görseli

Haber görseli

Haber görseli

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.07.2016 14:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Isaac S 2016-07-20 18:20:47

AKP darbecilrin uzantilari.