'O ŞAHIS DERİN DEVLETİN TETİKÇİSİ'

MHP Genel Başkan Adayı ve Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ, sözde Ermeni soykırım yasa tasarısını onaylayan Almanya'ya ağır yaptırımlar uygulanmasını istedi. Özdağ, " Davutoğlu'nun tüm politikaları çökmüştür" dedi.

03 Haziran 2016 Cuma 17:59
'O ŞAHIS DERİN DEVLETİN TETİKÇİSİ'

 Ümit Özdağ, yakasında Ermeni rozetiyle parlamentodaki oturuma katılan ve tasarıyı savunan Yeşiller Partisi’nden Cem Özdemir’in ise ”Alman derin devletinin bir elemanı ve tetikçisi’ olduğunu iddia etti.

Özdağ yaptığı açıklamada, ”AKP Hükümetleri Ermenistan ve Ermeni lobisinin Türkiye'ye yönelik saldırıları karşısında sürekli geri adım atmışlardır. Eski Başbakan Davutoğlu'nun her alanda çöken dış politika anlayışı sözde soykırım iddiaları ile mücadele konusunda da çökmüştür.
Derhal Almanya’nın Türkiye üzerinden gerçekleştirdiği Erbil'de Barzani ve Talabani güçlerine yönelik silah sevkiyatı ve peşmerge eğitim çalışmaları durdurulmalıdır. Alman Silahlı Kuvvetleri’nin Türk Hava ve Kara sahasını kullanımına son verilmelidir. İncirlik, Alman silahlı kuvvetlerine kapatılmalı, burada bulunan tüm Alman Hava ve Kara unsurları gönderilmelidir. Geri Kabul Anlaşması iptal edilmelidir” dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.06.2016 18:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol