CHP'Lİ VEKİLİN SORUSUNA ŞOK YANIT!

CHP’li Veli Ağbaba’nın Cumhurbaşkanı’nın başdanışmanları, danışmanları ve bu kişilerin maaşlarını öğrenmek amacıyla yaptığı başvuruya, “kamuoyunu ilgilendirmez” yanıtı geldi.

03 Haziran 2016 Cuma 12:00
CHP'Lİ VEKİLİN SORUSUNA ŞOK YANIT!

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın cumhurbaşkanının başdanışmanları, danışmanları ve bu kişilerin maaşlarını öğrenmek amacıyla Bilgi Edinme Yasası kapsamında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği’ne yaptığı başvuruya, “kamuoyunu ilgilendirmez” yanıtı geldi. Ağbaba, “Başdanışmanlara danışman atıyor. Erdoğan rejimi ülkeyi babasının çiftliği gibi yönetiyor” yorumu yaptı.

Ağbaba, Erdoğan’ın yurttaşların vergileriyle kendisine “başdanışman kadrosu” kurduğunu, başdanışmanlara da danışman atadığını kaydetti. Daha önce kaçak sarayın maliyetine ilişkin de “kamuoyunu ilgilendirmez” yanıtı verildiğini anımsatan Ağbaba, “Güreşçisinden basketçisine, CHP’ye küfredeninden biyoteknoloji uzmanına kadar tanıdıklar bizlerin vergileri ile maaş alıp, ülke yönetiminde yönlendirici etkileri oluyorsa bu soruların cevabını bilmek hakkımız dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.06.2016 12:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol