'TAHIL İNSAN ÖMRÜNÜ KISALTIYOR'

Canan Karatay hoca, 'İnsan vücudu tahılı kullanmaya programlanmamıştır, vücut reaksiyon gösteriyor ve ömür kısalıyor" dedi.

09 Şubat 2015 Pazartesi 23:53
'TAHIL İNSAN ÖMRÜNÜ KISALTIYOR'

İşte hocanın o görüşleri:

" Tahıl bizim hayatımıza on bin yıl içinde girdi. Vücudumuz tahılları, her tür tahılı kullanmaya programlanmamış. Onun için vücudumuz reaksiyon gösteriyor. Heredot'un incelemelerinde ortaya çıkan bir gerçek var. Habeşistan'da gidiyor ve orada ortalama insan ömrünün 120 yıl olduğuna şahit oluyor. Sonra İran'a Pers Krallığı'na geçiyor. Orada da ortalama ömür 80 yıl. Ve bunları inceliyor. Sonuç: Habeşistan'da tahıl kullanılmadığı için ömür daha uzun. Ama İran'da tahıl yiyorlar. Eskimolara, Japonlara, Kafkaslarda yaşayanlara bakıyoruz günümüzde benzer durumlar sözkonusu. Eskimolarda şeker yok, kalp hastalığı yok, kanser yok. Eskimolar yalnız hayvansal ürün tüketiyorlar, tahıl yemiyorlar. Çünkü kuzey ülkelerde tahıl yetişmiyor ki. Kafkaslarda da durum aynı. Yalnız kuzu eti yerler, bol bol tereyağı ile. Süt, peynir bol bol tüketirler. Japonya'da bir tek pirinç yerler. Onun dışında balık tüketirler ve kalp hastalığı yoktur. Fransa'da da kalp hastalığı yoktur. Neden yoktur çünkü dünyanın yağını yiyorlar. Her türlü yağı yerler. Ve baktığınız zaman inceciktirler. Doğal yağ tüketirler. Fransız ve Japonlar da şeker ve un yemezler."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.02.2015 00:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
meryem canimkurbey 2015-02-10 21:48:22

hocam ben ramazanda safra kesesinden ameliyat oldum halen siskinligim gecmedi ne onerirsiniz saygilarimi sunarim

Avatar
emin eroglu 2015-02-10 22:01:22

Surekli karin sisligim var gegirme mevcut 62 yasinda erkek ve 96 kg gelmekteyim uc yil once anjiyo oldum her gun dortyildir tansiyon hapi aliyorum

Avatar
Nevim tulçalı 2015-04-01 20:06:22

hocam saygılar. Üç öğün yemek listenizi rica ediyorum...