Sabah Kahvaltısında Bir Diş Sarımsak...

Sarımsağın sağlığa faydasını artık herkes kabul ediyor ama özellikle sabah tüketirseniz etkisine inanamayacaksınız!

22 Temmuz 2018 Pazar 23:40

Karaciğer vücudunuzun metabolizmasını hızlandıracak, hastalıklara neden olan virüslerin vücudunuzdan atılmasını sağlayacak, yaşamınızı sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmenizi sağlayacak önemli bir organdır. Bu nedenlerden dolayı karaciğerinizin sağlıklı çalışması gerekir. Birazdan vereceğimiz besinler karaciğerinizde detoks etkisi yaratarak 30 günde yenilenmesini sağlayacak…

Karaciğer vücudunuzun metabolizmasını hızlandırmanın yanı sıra biriken zararlı toksinlerin vücudunuzdan atılmasını sağlayacak önemli bir organdır. Sağlıklı bir şekilde yaşamınızı sürdürebilmeniz için karaciğer sağlığınıza önem vermeniz gerekmektedir. Biraz ilginç gibi görünse de karaciğer iyi çalışmadığı zamanlarda kilo vermekte zorlaşabilir. Özellikle kilo vermek isteyip de veremeyen kişiler karaciğer sağlığını ihmal etmemelidir. Bizde bu sebeplerden dolayı karaciğerinizi 30 günde yenilemenizi sağlayacak besinleri sizler için araştırıp bir araya getirdik.

ENGİNAR...
Enginarı asla diyetinizden çıkarmamalısınız. Sonuçta, sadece karaciğeriniz için değil aynı zamanda pankreasınız için de iyidir. Doğal enzimleri, yağların sindirimiyle ilişkili olan tüm süreçlerin rejeneratörleri, koruyucuları ve iyileştiricileri olarak görev yaparlar.

SARIMSAK...

Kahvaltıdan önce bir diş sarımsak Boş bir mide üzerine bir diş sarımsak yemek muhtemelen doğal tıptaki en klasik reçetedir. Sarımsak ağız kokusuna neden olur ancak karaciğer fonksiyonunuzu optimum bir hale getirmek ve kilo vermek istiyorsanız, her sabah boş mideye bir diş sarımsak yemenizi öneririz.

GREYFURT...

Günde 1 tane greyfurt Greyfurt sağlıklı bir karaciğer için muhteşem bir meyvedir. Yüksek C vitamini içeriği ve antioksidanları karaciğerin doğal arınma işlevlerine yardımcı olur. Kahvaltıda bir bardak taze sıkılmış greyfurt suyu içebilirsiniz.

KARABUĞDAY...

Karabuğday Bazı hormonların işlenmesine yardımcı olmak için, karaciğer koruyucusu olarak işlev gören bir bileşik olan inositol sayesinde karabuğdayın yağ metabolizmasını düzenleyerek karaciğerinizin yenilenmesini sağlar.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol