O HASTALIĞIN ÇARESİ...

Her evde bulunuyor ve ana malzemelerden biri. Ama bu faydalarını kimse bilmiyor.

05 Haziran 2018 Salı 01:42

Her evde bulunan ana malzemelerden birisi olan karbonat en faydalı mutfak malzemelerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Yapılan araştırmalara göre önemli ve hayati risk taşıyan hastalıkların tedavisinde kullanılabilecek karbonatlı su içmenin faydaları neler, gelin yakından göz atalım.

HÜCRELERİ DAHA AKTİF BİR HALE GETİRİYOR

Uzmanların karbonatla ilgili yaptığı açıklamalardan bir diğeri ise oldukça ilgi çekici. Karbonatlı suyun kanser hücrelerini daha aktif bir hale getirdiğinden bahseden uzmanlar bunun sanılanın aksine kötü bir şey olmadığını, belirgin hale gelen hücrelerin kemoterapi ile daha hızlı bir biçimde iyileştirilebilmesinden ötürü olumlu bir gelişme olduğunu belirtti.

ETKİLİ VE UCUZ BİR YÖNTEM

Kanser tedavisinde oldukça etkili olan karbonatın daha aktif bir biçimde kullanılması ile birlikte kanser hastaları için faydalı ve oldukça ucuz bir yol keşfedilmiş olacak.

KANSERİ ÖNLÜYOR

Karbonatın en önemli faydalarından birisi kanseri önleyen yapısı. Yapılan araştırmalara göre düzenli bir biçimde karbonatlı su içmek kanseri tedavi edici etkisinin yanı sıra tümörlü hücrelerin tedavisini de daha kolay bir hale getiriyor. Vücutta pasif halde kanser hücreleri bulunmuyorsa kanser hücrelerini önleyen bir yapısı var. Ancak genetik olarak kanser riski olan bireylerin dikkatli tüketmesi gerekiyor.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol