NE HASTANEYMİŞ MEĞER!

Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakan olduğu dönemde 2014 yılında açılan Gaziantep Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Semt Polikliniği, personel yetersizliği nedeniyle kapatılmıştı. 10 gün önce de Sağlık Bakanı Müezzinoğlu tarafından tekrar açılışı gerçekleştirilen poliklinik yine aynı gerekçeyle kapandı.

28 Mayıs 2015 Perşembe 12:34
NE HASTANEYMİŞ MEĞER!

 Bugün gazetesinden Nesrullah Sonay’ın haberine göre İzmir’de 2 kez temeli atılan ancak tek bir çivi bile çakılmadığı ortaya çıkan şehir hastanesi skandalının bir benzeri Gaziantep’te yaşandı.

Geçen yıl yapılan ve 30 Mart yerel seçimler öncesinde dönemin başbakanı olan Erdoğan tarafından 7 Mart’ta açılışı yapılan Gaziantep Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Karşıyaka Semt Polikliniği, doktor ve personel yetersizliği nedeniyle kapatıldı.

Bu kez Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, aynı polikliniği büyük bir törenle 18 Mayıs 2015’te yeniden açtı. Ancak poliklinik ertesi gün yine aynı sebepten dolayı yeniden kapatıldı. Her iki seçim öncesi açılış yapılmasına rağmen hastanenin kapalı olması seçim malzemesi olmanın ötesine gitmedi.

‘3 KERE AÇILIŞI YAPILAN YERLER VAR’

Konuyu değerlendiren CHP Gaziantep Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Mehmet Şeker, AKP’nin bunu bir meslek haline getirdiğini savundu.

‘BUNLAR OY ALMA TAKTİĞİ’

Gaziantep’te hastane skandalının bir benzerinin daha yaşandığını belirten CHP’li Şeker, “Şimdi, her yere afiş asmışlar. Afişte ‘Amanos Dağları’nı deldik. Gaziantep ile Hatay arasındaki mesafeyi 110 kilometreye düşürdük’ diye yazıyor. Ne böyle bir proje,ne ihale ne de böyle bir çalışma var. Tamamen yalan üzerine kurulu bir oy alma taktiği” ifadelerini kullandı.

CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ise AKP’nin aç-kapa olayının kendilerini şaşırtmadığını söyledi. Atıcı, “Açıp, açıp kapatıyorlar. Seçim üzeri iyice şaşırdılar. Panik oldular. Kaybetme korkusu yaşıyorlar ve kaybedecekler” diye konuştu.

AKP’nin seçim çalışması! Bakan, eksiklikler nedeniyle kapanan hastaneyi açtı, ama hastane yine kapandı

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.05.2015 12:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol