MUZ KABUĞU MUCİZESİ...

O acıyı çekiyorsanız mutlaka uygulayın...

19 Haziran 2016 Pazar 22:19
MUZ KABUĞU MUCİZESİ...

 Muz kabuğunun iç kısmını sivrisineğin soktuğu bölge üzerine sürerseniz kısa bir süre sonra ısırığın kaşıntı hissi azalır. Acil durumlarda kullanmak istiyotrsanız buzlukta muz kabuklarını saklayıp kullanabilirsiniz..

Sivrisineğin koyu renk kıyafetlere daha çok geldiğini biliyor muydunuz? Eğer sivrisinekleri, bir nebze daha kendinizden uzaklaştırmak istiyorsanız odanızın bir köşesine koyu renkli kıyafetleri asın..

Sivrisineklere karşı en etkili yöntemlerden biri de odanızda fesleğen ya da reyhan bulundurmak. Yöntemin daha etkili olmasını istiyorsanız bu iki bitkiyi başucunuzda bulundurmanızda fayda var!.

Sivrisinekler daha çok terli olan vücutlara ve ayak kokusu problemi yaşayan kişilere gelmektedir. Yatmadan önce duş almanız sizi sivrineklere karşı koruyacaktır..

Sivrsineklere karşı etkili yöntemlerden biri de soğan ve sarımsak. Amerika ve Kanada' da da yapılan araştırmada % 100 sonuç alınmış ve sivri sineklerin sarımsak ve sarımsak yağı olan yerlere yaklaşamadığı görülmüştür..

Aloe Vera ve kabartma tozu ve su ile yapılan macun da kaşıntılara iyi geliyor.

Ada çayı en etkili sivrisinek kovma yöntemlerinden biri..

Karanfil kokusu sivrisinekleri rahatsız eder. Yeşil limonu kesip üzerine karanfil taneleri koyarak da korunmak mümkün..

Sivrisinek ısırıklarına karşı doğal yağları kullanmayı deneyin! İşte ısırıklara karşı en etkili yağlardan bazıları: Limon, defne, okaliptüs, portakal kabuğu, çay ağacı ve vanilya yağı. Bu yağları vücudunuza sürmek istemiyorsanız bu yağları bir miktar suyla karıştırıp sprey yapıp odanızda sıkabilirisiniz..

Sivrisinekten korunma yolları için cep telefonunuz size yardım ediyor. Sinekkovar adı verilen bu yazılım sizi sivrisineklerden kurtarıyor. İnsanı biraz rahatsız edecek olan bu sese dayanabiliyorsanız bu yazılımı indirip denemenizde fayda var!.

Karadeniz'de uygulanan yöntemlerden biri de lambanızın üzerine bir poşet su asmak..

Sivrisineklerin saldırısına maruz kaldıysanız bunları yapmak sizi rahatlatacaktır.Bir kalıp sabunu ıslatıp, ıslak sabunu ısırığın üstüne sürtebilirsiniz..

Isırığın üzerine buz sürmek sizi rahatlatacaktır..

Ve en çok kullanılan yöntemlerden biri de elbette limon kolonyası.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.06.2016 08:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol