LİMONATA DİYETİ İLE ZAYIFLAYIN...

Yaza formda girmek isteyenler şimdiden diyet programlarını araştırmaya başladı. Uzmanlar ise fazla kilolarından kurtulmak isteyenlere limonata diyetini tavsiye etti.

02 Mayıs 2015 Cumartesi 16:25
LİMONATA DİYETİ İLE ZAYIFLAYIN...

 Kışın alınan kiloları vermek hiç de kolay olmuyor. Uzmanlar, yaza formda girmek isteyenlere sağlıklı bir diyet programı uygulamalarını tavsiye ediyor. Çünkü fazla kilolardan kurtulmak için en önemli nokta sağlıklı ve düzenli beslenmek. Fit bir vücut için sporun ihmal edilmemesi gerektiğini belirten uzmanlar, limonata diyetini de öneriyor. 

Sağlıklı kilo vermek önemli 

Kilo verilmesindeki en büyük etkenlerin başında metabolizmanın hızı geldiğini belirten uzmanlar, 
Güneş doğduktan sonra kahvaltı yapılamasını ve akşamları da hafif yiyecekler tüketilmesi gerektiğini belirtiyor. Kilo verilmesinde ve ayrıca kilonun korunmasında bir diğer etkenin spor olduğunu hatırlatan uzmanlar, haftada 3 gün, 1 gün ara ile 1 saat yürüyüşün yeterli olacağını belirtiyor. Yaza formada girmek için limonata diyetini öneren uzmanlar, sağlıklı beslenmenin her zaman ön planda tutulması gerektiğini vurguluyor.



Limonata diyeti nasıl yapılır

Limonata diyeti özel bir karışım ile hazırlanıyor. İşte ise karışımın ayrıntıları:
“1,5 litre suya 2 yeşil elmanın sadece kabukları, 1 orta boy limon kabuklu olarak, 2 parça kabuk tarçın, demet maydanoz, küçük parça taze zencefil, karanfil, 5-6 adet tane karabiber, 1 poşet veya 1 çay kaşığı yaseminli yeşil çay koyulup kaynamaya bırakılıyor. Kaynadıktan sonra soğumaya bırakılıyor. Soğuduktan sonra ise içmeye başlayabilirsiniz.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 02.05.2015 16:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Selim Coşkun 2015-05-03 23:32:26

Diyetin içilme ölçümü nasıl olacak lütfen açıklarmısınız

Avatar
Aylin Atalay 2015-05-05 13:39:59

lütfen daha detayli açiklarmısınıs