İŞTE SARI TOZ OLAYININ SONUCU!

Sağlık Bakanlığı : Şüpheli toz materyalde yapılan ilk incelemelerde; (Şarbon)Bacillusanthracis, (Veba) Yersiniapestis, (Tularemi) Francisella tularensis, (Risin) Ricinuscommunis toksin ve Botilinum toksini (Besin zehirlenmesi) araştırılması yapılmış ve herhangi bir Biyolojik Harp Maddesine (BHM) rastlanmamıştır.

27 Ekim 2014 Pazartesi 15:28
İŞTE SARI TOZ  OLAYININ SONUCU!

 “24 Ekim 2014 tarihinde İstanbul'da Kanada, ABD, Fransa, Almanya ve Belçika Büyükelçilik ve | | | Konsolosluklarına postayla gönderilen şüpheli toz materyal biyolojik açıdan incelemeye alınmıştır. 

Şüpheli toz materyalde yapılan ilk incelemelerde; (Şarbon)Bacillusanthracis, (Veba) Yersiniapestis, (Tularemi) Francisella tularensis, (Risin) Ricinuscommunis toksin ve Botilinum toksini (Besin zehirlenmesi) araştırılması yapılmış ve herhangi bir Biyolojik Harp Maddesine (BHM) rastlanmamıştır. 

Ancak diğer olası Biyolojik harp maddeleri ve şarbon sporlarına yönelik ileri biyolojik tetkikler ve kimyasal analiz sonuçları bugün geç saatlerde tamamlanarak tekrar kamuoyu ile paylaşılacaktır. “

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.10.2014 15:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol