İŞTE FAYDALI TARİFİ...

Çaylar doğru uygulandığında gerçekten de oldukça yararlı oluyor, zayıflatıyor. İşte o tarif...

24 Temmuz 2016 Pazar 23:53
İŞTE FAYDALI TARİFİ...
Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte, kilo verme telaşı  ve sıkı diyet yapma zamanları da başlar. Belki siz de yaz dnemine kadar vereceğiniz kiloları düşünmeye başladınız.

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte, kilo verme telaşı  ve sıkı diyet yapma zamanları da başlar. Belki siz de yaz dnemine kadar vereceğiniz kiloları düşünmeye başladınız. Yalnız değilsiniz; Dünyadaki birçok kadının hatta erkeğin bile ortak sorunu kilo problemi!

Kilo verdiren çaylar, doğru uygulandığında gerçekten de oldukça yararlı oluyor. Ancak çayları günde bir fincanda fazla tüketmemeli, çayın yanısıra yeme içmelerinizi de azaltmalısınız.

Fazla kilolardan kurtulmak için uygulayacağınız bu çay, son derece etkilidir ve sizin diyetinizle birlikte 1 ayda 4 kilodan fazla vermenizi sağlayacaktır.
 
Malzemeler

1 poşet yeşil çay/siyah çay
1 tutam biberiye
1 tutam rezene
Küçük bir parça zencefil
Bir çubuk tarçın
Yarım limon
Büyük bir bardak su

Çayın Hazırlanışı

Limon hariç tüm malzemeler, bir çaydanlığın içindeki kaynar suya koyularak 5 dakika kadar kaynatılır. Sadece çubuk tarçın, çayın içinde yalnızca iki dakika bekletilerek, alınır.

Çay, ocaktan alındıktan sonra içine yarım limon iri parçalar halinde atılır ve 5 dakika ağzı kapalı olarak demlenir. Sıcak olarak, günde bir fincan ya da birkaç küçük bardak içebilirsiniz.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.07.2016 00:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol