Et Ve Süt Ürünlerinde Şeytani Komplo!

Amerikanın önde gelen sunucusu Rick Wiles, et ve süt ürünlerini ikame eden bitkisel gıda üreten şirketlerin yükselişe geçmesini büyük yankı uyandıran sözlerle değerlendirdi: İnsanlar, tanrıya tapınmayı bıraksınlar diye DNA'larını değiştirmeye yönelik şeytani komplonun bir parçası.

17 Haziran 2019 Pazartesi 22:49

Kendisinin ABD'de ırkçı, ayrımcı, Yahudi karşıtı komploların en zengin arşivlerinden biri haline getirdiği 'TruNews' programında konuşan Rick Wiles, şunları söyledi:

"En sevdiğiniz fast food restoranına gittiğinizde, sahte hamburger yiyorsunuz. Bakkala gidecek olduğunuzda bir kilo sahte hamburger ya da sahte biftek alıyorsunuz. Ve bunun bir büyük şirketin laboratuvarında geliştirildiğinden haberiniz bile yok. Bizi içine sürükledikleri kabus dünyası işte bu. Tanrının yaratımını değiştiriyorlar. Neden? Çünkü tanrı olmak istiyorlar."

AMAÇ YENİDEN DOĞUMU ORTADAN KALDIRMAK...

"Tanrı bir çevrecidir" diye devam eden aşırı muhafazakar kanadın ünlü radyo sunucusu şu yorumlarda bulundu:

"Tanrı bu meseleyi çok ciddiye alıyor. O bu gezegeni, evreni yarattı, şimdi de bu Lusiferyanların bu gezegeni, hayvan krallığını, bitki krallığını yok etmelerini, insan DNA'sını değiştirmelerini izliyor. Neden? DNA'yı değiştirmek istiyorlar ki insanlar yeniden doğmasın. Bununla gittikleri yer orası, insan DNA'sını değiştirerek insanların yeniden doğmasını imkansız hale getirecekler. Bu gezegende ruhsuz yaratık ırkı yaratmak istiyorlar." (Sputnik)

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.06.2019 00:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol