DİLEK'TEN, HÜSEYİN ÇELİK'E JET YANIT!

Üniversiteli Dilek: Bakan'ın cebime koyduğu para 2 bin lira değil, 200- 300 liraydı

18 Nisan 2013 Perşembe 13:14
DİLEK'TEN, HÜSEYİN ÇELİK'E JET YANIT!

 EDİRNE'de ilaçlarının temini için yardım istediği Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın cebine koyduğu parayı 'ben dilenci değilim' diyerek iade etmesiyle Türkiye'nin gündemine oturan lenf kanseri hastası üniversiteli Dilek Özçelik, bakanın kendisine verdiği paranın 2 bin lira değil, tahminen 200 ya da 300 lira olduğunu söyledi. 

Lenf kanseri hastası olan Dilek Özçelik'in tedavi için eksik olan 'Dekarbazin' etken maddeli ilacın 3 aylık tedaviyi karşılayacak miktarı dün Türk Eczacıları Birliği tarafından kargoyla Edirne'ye gönderildi ve Edirne Eczacılar Odası Başkanı Cenk Kes tarafından Özçelik'e teslim edildi. Hastanede tedavisini sürdüğünü ve eksik ilaçlarının kalmadığını belirten Dilek Özçelik, "Şuan 3 aylık ilacım var. İlaçlarım bittiği zaman Edirne Eczacılar Odası'ndan temin edebileceğim söylendi. Bugün de kemoterapi tedavisine başlanacak. İnşallah en kısa sürede de sağlığıma kavuşacağım" dedi. 
Dilek Özçelik, ilaç konusunda yardım istediği Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın, cebinden bir tomar para çıkartığını ve bir kısmını istemediği halde kendi cebine koyduğunu belirterek, şunları söyledi: 
"Söylenildiği gibi orada 2 bin lira para kesinlikle yoktu. Parayı saymadım, çünkü parayı almak gibi bir niyetim yoktu. Ancak paradan anlayan bir kişi orada 2 bin lira olmadığını anlar. 2 bin lira olsa avuç içine sığmaz, ancak ben parayı iade ederken, rahatlıkla avuç içime aldım. Bana verdiği para tahminen 200 yada 300 lira, en fazla 400 liradır." 
HÜSEYİN ÇELİK '2 BİN LİRA' DEMİŞTİ
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik dün katıldığı bir televizyon programında, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın cebinden çıkarıp Dilek Özçelik'e verdiği ancak onun iade ettiği paranın 2 bin lira olduğunu ileri sürmüştü.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol