BU SEMİNERİ SAKIN KAÇIRMAYIN!

Arnewa'nın yüzde yüz doğal ve nanoteknoloji ürünleri artık İzmir'de... Çarşamba günü saat 14.00'de gerçekleştirilecek ücretsiz seminerle Esteshopy'nin cilt bakım ürünleri de görücüye çıkacak.

26 Temmuz 2011 Salı 02:08
BU SEMİNERİ SAKIN KAÇIRMAYIN!

 Uluslararası ticari tecrübesi ve önemli bir Pazar payı olan Arnewa, ticarette yeni açılımlarla ve alternatif yöntemlerle daha yaygın, daha hızlı ve kalıcı bir gelişim sağlıyor. Bunu NETWORK MARKETİNG SİSTEM olarak ifade eden şirket bu yolla hem insanların ekonomik sorunlarını aşabileceği bir iş fırsatı sunuyor hem de, yüksek katma değer yaratma özelliğini topluma kazandırıyor.


Bu sistemle kısa zamanda binlerce insana ulaşıp, onların hayatlarında önemli değişiklikler yapmalarını ve hayallerine kavuşmalarını kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirten Arnewa Ankara Müdürü Neşe Armutçu,
" Bizimle çalışan herkes iş ortağımız olup, oluşan pazardan herkes katkısı oranında, adil bir şekilde hakkını alarak ek gelirler veya ekonomik bağımsızlıklarını elde edebiliyor. Bu iş imkanı; konumu ve statüsü ne olursa olsun; para kazanmak isteyen ilkokul yada üniversite mezunu, memur, işçi, emekli, esnaf, ev hanımı veya öğrenci kim olursa olsun herkes için tasarlanıp sunulmuş eşit bir iş fırsat yaratıyor." dedi.



İş planlarının hiçbir risk içermeyen kolay, ama yüksek getirisi olan, ömür boyu distribütörlük sayesinde istikrarlı ve kalıcı, miras bırakılabilen harika bir iş imkanı üzerine kurulu olduğunu anlatan Neşe Armutçu, " Hem Arnewa'nın ülkemizde henüz yeni yeni adı duyulmaya başlanan nano teknoloji ürünlerini hem de Esteshopy'nin eşsiz kalitedeki cilt bakım ürünlerini İzmirlilere tanıtma fırsatımız oldu. Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz ücretsiz seminerimiz ile hem ürünlerimiz konusunda ayrıntılı bilgiler sunacağız hem de sevgili İzmirlilere iyi bir kazanç elde etmenin yolunu göstereceğiz." dedi.




Yarın ünlü Altınkapı Restaurant'ın üst katı olan Alsancak 1444. Sok. Kat: 2 Numara:9 adresinde düzenlenecek olan seminerde ücretsiz cilt bakımı da dahil çeşitli hediye çekilişleri de gerçekleştirilecek. seminer ve ürünler hakkında bilgi almak isteyen İzmirli bayanlar Neşe Armutçu'ya 0 554 791 76 40 no'lu telefon hattından ulaşabilecek.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Elif Bozkır 2011-07-26 02:38:47

Acaba seminerin tekrarı sözkonusumu? Ben Arnewanın ürünlerini kullanıyorum ve çok beğeniyorum. Maalesef Marmaris'teyim bu hafta:(

Avatar
nuran hamurcuer 2011-07-26 10:13:04

2 yıldır ürünleri kullanıyorum çok mennunum herkeze tavsiye ediyorum. izmirdeki seminerde arkadaşım neşeye başarılar diliyorum.

Avatar
derya sun 2011-07-26 12:20:47

bana göre sıradışı ürünler..izmirde tanınması çok önemli...

Avatar
Firuzan Kılınç 2011-07-26 12:48:34

2 yıldır ARNEWA Doğal Sağlıklı Yaşam ailesiyleyim.Hayatıma renk katan beni onure eden özellikle sağlıklı yaşamamı sağlıyan bu eşsiz firmaya şükranlarımı sunarım.Sizlerinde sağlıklı ve mutlu huzurlu olmanız için,İzmire sizlere geldik.Bütün İzmirli dostlarımız seminerimize davetlidir.Kendi sağlığınız için mutlaka bu eşsiz semineri izlemelisiniz.SEMİNERİMİZE BUYURUN SAĞLIKLI KALIN GÖRÜŞMEK ÜZERE.

Avatar
Filiz Erkan Yalçın 2011-07-26 19:22:46

Bircok urunlerını uzun zamandır kullanıyorum, hepsınden oldukca memnunum yenı cıkan gözaltı kreminide hemen denemek ıstıyorum...herkese tavsıye ederım....

Avatar
Dilek Erkan 2011-07-27 00:50:06

tüm ürünlerinden memnunum,kesinlikle tavsiye ederim.. özellikle saç şampuanı harika.. başarıların devamını dilerim.

Avatar
nuran hamurcuer 2011-07-28 10:39:43

elif bozkır hanım. marmariste oldunuzu yazmışsınız eylül ayında izmirde tekrar seminerimiz olacak mail adreinizi verirseniz size ulaşırız .iyi tatiller diliyorum. duyarlılıgınız içinde teşekkürler .

Avatar
neşe 2011-08-01 02:16:49

bilgi için bana ulaşabilirsiniz.heryerde ücretsiz seminer veriyoruz.
ayrıca TEMA içinde destek veriyorum.doğayı korumak elimizde.....