ASPİRİN'İ YÜZÜNÜZE SÜRERSENİZ...

Mucize bir hap olan aspirinin faydaları saymakla bitmiyor. Özellikle kalp sorunları için önerilen ve mucize sayılan Aspirin yüze sürüldüğünde ise bakın ne tür bir etki yaratıyor?

23 Ocak 2017 Pazartesi 00:15
ASPİRİN'İ YÜZÜNÜZE SÜRERSENİZ...

Pek çok doktor bu savları doğrularken, önemli bir soruyu da beraberinde getiriyor, herkes aspirin almalı mı veya aspirini kimler kullanmalı? Koroner kalp hastalığı, kalp krizi, kalbine stent takılanlarda, by-pass geçirenlerde aspirin önerilirken, araşatırmacılar önlem olsun diye aspirin alanları uyarmak gereklidir diye konuşuyorlar. Yani uzmanlar yaşım 50 ve üstü önlem için aspirin almalıyım diyenlere uyarı getiriyorlar.

Buna karşın aspirinin cilt sorunları içinse büyük bir nimet olduğunu vurguluyorlar. Özellikle sivilce ve akneleri yok eden evde kolayca yapılabilen aspirin maskesinin bu sorundan muzdarip ya da daha iyi bir cilde sahip olmak isteyenler için müthiş bir alternatif uygulama olduğunu belirtiyorlar.

Sivilcelerden kurtaran aspirin maskesini haftada 1 kez uygulayabilirsiniz. Aspirin maskesi sivilce ve aknelere iyi geliyor, siyah noktaları azaltıyor ve gözenekleri sıkılaştırıyor.

Aspirin maskesi için gereken malzemeler:

4 aspirin
1 kaşık su
1 çay kaşığı bal


Aspirin maskesinin yapılışı:

Aspirinleri suda eritin ve içerisine balı ekleyin. Göz etrafına gelmeyecek şekilde sürdükten sonra 15 dakika kadar bekleyin.


 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.01.2017 12:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol