ANADOLU'NUN YENİ DOĞAL İLACI!

Hem tamamen doğal hem de sizi uzun süre tok tutarak kilo almanızı önleyecek bir besin mi arıyorsunuz? Anadolu’nun yeni mucizesi olarak anılan bu doğal ilaç her derde deva oluyor. İşte kavurganın vücuda faydaları...

01 Haziran 2018 Cuma 01:17

Anadolu'da yıllardır doğal bir besin türü olarak tercih edilen, uzun süreli tok tutan ve soğuğa karşı direnç göstermenize yardımcı olan o mucizevi besini merak mı ediyorsunuz? Tüm bu etkileri tek bir besin ile sizlere sağlayan kavurganın tüm faydalarını sizler için hazırladık, bakalım o listede neler var? Dr. Muammer Yıldız kavurganın faydalarını tek tek sıraladı...

KAN AKIŞINI HIZLANDIRIR

Kavurganın az bilinen faydalarından birisi de kan akışını hızlandırması. Kan akışını hızlandırarak kan dolaşımını düzenleyen kavurganın etkilerinden faydalanabilmek için düzenli olarak tüketmeniz gerekiyor.

UZUN SÜRE TOK TUTUYOR

Çeşitli tohumların buğday taneleri ile karıştırılıp saç üzerinde kavrulmasıyla elde edilen bir besin olan kavurgayı ara öğünlerde düzenli olarak tüketebilirsiniz. Uzun süre tok kalmayı sağlayan kavurga sayesinde fazla kilolarınızdan kısa sürede kurtulacaksınız.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİYOR

Anadolu'da yıllardır severek tüketilen kavurga tüm vücut direncini arttırıyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren kavurga vücudunuzu zararlı mikroorganizmalara karşı da koruyor.

ÖKSÜRÜĞÜ KESER

Çeşitli sağlık sorunlarına bağlı olarak ortaya çıkan öksürük sorunu için kavurga tercihi yapabilirsiniz. Balgam söktürücü özelliği olduğu bilinen kavurgayı düzenli kullanarak öksürük probleminizden tamamen kurtulabilirsiniz.

BÖBREK TAŞINA İYİ GELİR

Önemli ve ağrılı sağlık sorunlarının başında gelen böbrek taşı, kum gibi sağlık sorunlarından muzdaripseniz sizin için en iyi besin türü kavurga olacak. Böbrek taşı ve kumunun atılmasında etkili olan kavurgayı günde bir avuç kadar tüketmeniz yeterli olacak.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol