ZIRHLI PARA KASALARI DA VARMIŞ!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Atatürk Orman Çiftliği’ne yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın (kaçAk Saray) peşini bırakmıyor.

05 Ocak 2015 Pazartesi 16:58
ZIRHLI PARA KASALARI DA VARMIŞ!

 Saray ile ilgili her gün yeni bilgileri kamuoyu ile paylaşan Mimarlar Odası Ankara Şubesi bu sefer de ‘zırhlı para kasaları’ iddiasını gündeme taşıdı.

Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saray’da oda büyüklüğünde yüksek güvenlikli zırhlı para kasaları bulunduğunu savundu. Candan, “Bir para kasası eksikti, o da tamamlanmış oldu” dedi. Yazılı açıklama yapan Şube Başkanı Candan, dayanıklı, bankalarda ve finans kuruluşlarında kullanılan ve ihtiyaca göre, donanımlı özel olarak üretilen bu kasalarda, aydınlatma, içeriden otomatik kapanma, isteğe göre raf ve nakit kutular gibi aksesuarların yapıldığını ifade etti.
Başkan Candan, “Bunlar son derece teknolojik kasalar. 1. derece doğal SİT alanında Atatürk’ün şartlı bağışı ihlal edilerek, hukuksuz bir şekilde, Atatürk Orman Çiftliği’nin bağrına saplanan kaçak sarayın her şeyi bizi ilgilendiriyor. Bu hukuksuzluğu yapanlar yargı önüne çıkana kadar mücadelemiz devam edecek” diye konuştu.
YAVUZ AKENGİN, ANKARA

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.01.2015 17:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol