'ZARRAB BİZİM ADAMIMIZDIR...'

Canlı yayında Halkbank Genel Müdür Yardımcısının ABD'de tutuklanması konusunu yorumlayan yandaş Cem Küçük, "Mehmet Hakan Atilla suçsuzdur. Bakın, 4 bakan da gitse ABD'ye, onlar da tutuklanacaklar" diye konuştu.

31 Mart 2017 Cuma 09:02
'ZARRAB BİZİM ADAMIMIZDIR...'

Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlüğünde yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programının konuğu olan AKP yandaşı Cem Küçük ve avukat Mehmet Sarı, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de tutuklanmasını Korkusuz yazarı Ümit Zileli ve Avukat Salim Şen'le tartıştı. 

Programda Mehmet Hakan Atilla'nın suçsuz olduğunu savunan Cem Küçük, "Bakın, 4 bakan da gitse ABD'ye, onlar da tutuklanacaklar" diye konuştu.

Halkbank yöneticisinin tutuklanmasıyla ilgili konuşan ve "Rıza Sarraf bizim adamımızdır" diyen Cem Küçük, "Bizim mallarımız ambargo varken de İran'a gidiyordu. Bunu biri İsrailli diğeri ABD'li iki şirket yapıyordu komisyon alarak. Tayyip Bey 2009-2010'da dedi ki, kardeşim neden bu komisyonu vereyim. Sarraf geldi o sırada" dedi.

'TAYYİP BEYİ YARGILAMAYI DÜŞÜNEN YAMULUR'
Küçük "E burada da Halkbank işe yaradı. Bunlar bizim lehimize, vatansever işler yaptılar" deyince Avukat Salim Şen "Ayakkabı kutularındaki paraları açıklayamadılar" dedi. Bunun üzerine sinirlenen ve bağırmaya başlayan Küçük, "17-25 Aralık kumpastır, kendileri koydular o paraları. Bunun aksini söyleyen de FETÖ'cüdür. Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Tayyip beyi kim yargılamayı aklına getirirse o yamulur" dedi. Ümit Zileli ise Küçük'e yanıt olarak, "Bizim ne kadar yurtsever olup olmadığımızı siz mi belileyeceksiniz? Bu hakikaten kırıcı bir şey ya" diye tepki gösterdi.

'4 BAKAN DA TUTUKLANIR'
"Rıza Sarraf milli bir adamdır" diyen Küçük, "ABD bu belgeleri biriktiriyor. Bu işler Tayyip Erdoğan'a gelmek için bir yemdir. Toplayabildikleri kadar toplayacaklar sonra saldıracaklar" dedi ve ekledi: "Mehmet Hakan Atilla suçsuzdur. Bakın, 4 bakan da gitse ABD'ye, onlar da tutuklanacaklar."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 31.03.2017 10:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol