'YOLSUZLUKLARIN ARKASINDA TAYYİP VARMIŞ!'

ABD'li Neo-con yazar Michael Rubin, bu kez de Zarrab davası üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. Rubin, " Bir numara Tayyip!" ifadelerini kullandı.

08 Aralık 2017 Cuma 23:52

ABD’li Michael Rubin, Reza Zarrab davasının başlamasıyla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bizzat işin içinde olduğunu ifade eden açıklamalarıyla gündemde. Bilindiği üzere daha önce Pentagon'a danışmanlık görevinde bulunan Rubin, mevcut davada Erdoğan'ın adının çokça geçtiğine dikkat çekerek, böylesi bir durumun en son 30 yıl önce ABD'de hapis yatan devtik Panama Devlet Başkanı Manuel Noriega'nın başına geldiğini yazmış, 'Erdoğan rejimi de suçlamaların asıl muhatabı olacak' demişti.

Rubin, şimdi de davanın yedinci gününün ardından yaptığı açıklama da ise 'Reza'nın Türkiye'deki patronu kimmiş? sorusunu yöneltti ve 'Bir numara Tayyip!' ifadesini kullandı.

İşte hemen her açıklaması olay olan Rubin'in o tweeti:

"Bir numara Tayyip! Reza'nın Türkiye'deki patronu kimmiş? Bugun davada ortaya çıkan mesajlarda, 2014 yılında Zarrab cezaevinden çıkar çıkmaz Erdoğan'ın talimatıyla eski sistemi yeniden işletmeye başlattığını ve yolsuzluğun arkasında gerçekten kimin olduğunu öğrenmis olduk."

ekran-resmi-2017-12-08-10.54.00.png

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.12.2017 01:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Özgür Yılmaz 2018-07-23 12:17:05

Merhaba,
Ben şu an İstanbul şehrinde yaşayan Özgür Yılmaz'ım. Ben sadece 2 çocuk ile şu anda bir dul ve Nisan 2016 mali bir durumda sıkışmış ve Collinslenderscompany tarafından 18000TL tarafından dolandırıldıktan sonra faturalarım yeniden ödeme ve ödeme gerekiyordu. Hem özel hem de kurumsal olarak çeşitli kredi şirketlerinden borçlanmayı denedim, ancak asla başarıya ulaşamadım ve çoğu banka kredimi reddetti. Ama Tanrı'nın sahip olacağı gibi, Tanrı'nın kalbi, bana 120.000 Euro'luk bir borç veren özel bir borç veren borç verenin ardından bir adamla tanıştım ve bugün bir işletme sahibiyim ve çocuklarım şu anda iyi çalışıyor, eğer herhangi biriyle iletişime geçmeniz gerekiyorsa Sadece% 3 faiz oranı ve daha iyi geri ödeme planları ve programı ile kredi kontrolü olmayan firma, lütfen Greg Dunne ([email protected]) ile iletişime geçin. Bunu yapmıyorum ama şu an çok mutluyum ve insanlara onun hakkında daha fazla bilgi vermeye karar verdim ve ayrıca Tanrı'nın onu daha fazla kutsama