YİNE FUAT AVNİ.. YİNE BOMBA İDDİA!

Fuat Avni'nin hedefinde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez yeraldı...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 14:00
YİNE FUAT AVNİ.. YİNE BOMBA İDDİA!

 Fuat Avni Diyanet İşleri Bakanı Mehmet Görmez ile ilgili yine çok konuşulacak iddialarda bulundu. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in makam aracını teslim edeceğine yönelik “ibret” açıklamasını yaptığı canlı yayından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “bir hayli rahatsız” olduğunu iddia eden Fuat Avni, Erdoğan’ın “Bunlar iyice kontrolden çıktı, ne yapmaya çalışıyorlar” diye bağırdığını yazdı. Fuat Avni, Mehmet Görmez’in görevden alınabileceğini de öne sürdü.

İşte Fuat Avni’nin Mehmet Görmez tweetleri:

“Hergün farklı bir sorun çıkıyor. Mehmet Görmez’in Habertürk’e çıkmasına da çok kızdı. ‘Kim buna izin verdi’ diye sordu. Görmez’in, Davutoğlu’nun bilgisiyle programa katıldığı söylenince ‘Bunlar iyice kontrolden çıktı, ne yapmaya çalışıyorlar’ dedi. “Mercedes’i iade edeceğim” açıklamasını duyunca küfürler saydırdı. Doğru dürüst sorular sorun diye kanal aransa da iş işten geçmişti. AKP operasyonlarının örtülü merkezi TV büyük bir skandala imza atmış oldu. Davutoğlu’nun, Görmez’in açıklamasından haberi varmış.  Erdoğan, Davutoğlu ve Görmez’in planlı hareket ettiğinden kuşkulanıyor. Görmez’in açıklamalarının telafi yollları aranıyor.  Davutoğlu’na güya diplomatik bir açıklama yaparak durumu toparlaması talimatı verildi. Görmez’in işi artık çok zor. Sözde erdemlilik mesajı vereyim derken onun hedefi haline geldi. Koltuğunu kaybedebilir.”

YÜZ BİNLERCE LİRALIK LOJMAN!

Fuat Avni Diyanet İşleri Başkanı Görmez’in yüz binlerce liraya restore ettirdiği lojmanının olduğunu da iddia etti. Fuat Avni, Mehmet Görmez için “Jakuzisinde, terapili masaj yaptırıp stres atar artık.” diye yazdı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.05.2015 14:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Birsen öz 2015-05-06 15:30:37

Bunlar nasıl din adamı milletin parasını kendi keyifleri için harcıyorlar günah değil.mi

Avatar
Ali Toy 2015-05-06 18:10:06

Zaten Görmez o yiyici zihniyetin içinden içinden gelen biri abileri saraylarda otururken milyarları götürürken milyonluk arabaya normal yüzbinlerce lira halkın prası ile oturduğu lojmanın tamir edilip hazretlerim kariyerine uygun hale getirilmesi bu zihnıyet için gayet normal birşey, halka Kalkıp din adına fetva verip ısrafın kötü birşey olduğunu söylüyorlar kendileri Bismillah deyip halkın Malın çalıp çırpıp sefasını sürüyorlar milletin de zekasıyla oynamaya çalışıyorlar
Arabayı halk geri aldı sıra sarayda ve diğer gasbetiği şeylerde .
Mücadeleye devam...

Avatar
ali 2015-05-06 23:29:23

mercedes gerçekse jakuzi de gerçektir.

Avatar
Ömer 2015-05-06 15:53:57

Biz de bu iftirala inandik !

Avatar
Hüseyin klm 2015-05-15 02:57:24

Bunlar din değil kin adamlari

Avatar
mukayese 2015-05-28 12:20:43

soru :
cumhurun baskani
cumhurun din sorumlusuna
‘kim buna izin verdi
diyebilirmi veya "bu" diye hitap edebilirmi... ? lütfen çok dindar arkadaslarimiz cevap versinler... küfür elbetteki yok tamam mi...?