'YENİDEN AÇACAĞIZ' DEYİNCE KIYAMET KOPTU!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in seçim kampanyasını tanıttığı toplantıda verdiği söz salonu coşturdu.

15 Mayıs 2018 Salı 12:58

Akşener, meydanlarda kendine özgü meydan okuyan tavrıyla tanınıyor. Ama dün “meydanları coşturan” Akşener yerine, beyaz bluz-kırmızı ceketine uygun kırmızı çerçeveli gözlükleriyle daha çok, bir “üniversite hocası” vardı kürsüde. 30 Mayıs’taki “seçim beyannamesi”nin açıklanacağı toplantının “provası” olduğunu söyleyenler oldu. Akşener’i dikkatle dinleyen kitlenin ilk coştuğu an, kapatılan Kuleli Askeri Lisesi’yle ilgili verdiği, “yeniden açacağız” sözüydü. Salondan bir anda, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganları yükseldi.

‘Adınız Haccac yazılır'

Diğer liderlerin adından bahsetmeyen Akşener, “Eğer, iftira atmayı karakterinizin bir parçası sayarsınız, adınız Haccac (Peygamberin soyuna eziyet eden zalim komutan) yazılır” sözleriyle AKP tabanına seslendi. Salondakilere, nüfus cüzdanlarını çıkarttıran ve “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tapusu budur... Ağa da budur, reis de budur, paşa da budur... ” sözleriyle meydanların coşkusunu yakalayan Akşener, konuşmasını tıpkı partisini kurduğu günkü o sözle tamamladı: “Başaracağız, başaracağız, başaracağız!”

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ryan 2018-06-07 00:16:43

Merhaba !

Meşru ve hızlı bir kredi servisine mi ihtiyacınız var?
Şu anda her Türlü, İşletme Kredileri, Kişisel Krediler, Araba Kredileri, Tarımsal Krediler veya Proje finansmanı için% 3 Kredi sunuyoruz? Düşük bir kredi puanınız olsa ve yerel Bankalardan veya herhangi bir finans kurumundan Krediler almakta zorlanmasanız bile, dünya çapındaki şirketlere ve bireylere borç konsolidasyonu sağlıyoruz. ve şimdi bankanızla veya başka bir finans kurumunuzla uğraşmakta zorlanıyor musunuz? Eğer acil bir kredi gerekiyorsa Evet
([email protected]) Her Türlü Krediyi Veriyoruz.

Hemen Başvurun ve acilen paranızı alın!

* 10.000 ila 50.000.000 arasında ödünç alın
* Ödemek için 1 ila 30 yıl arasında seçim yapın.
* Esnek kredi şartları ve koşulları.

Bütün bu planlar ve daha fazlası, şimdi bize ulaşın.

e-posta yoluyla bize ulaşın: burada bana yardımcı olan kredi şirketi için iletişim bilgilerini ([email protected])


Saygılarımızla
Yönetimi.