'YEDİ SEKİZ ŞEHİDİMİZ VAR...'

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin'e düzenlenen 'Zeytin Dalı' harekâtında TSK mensubu ve ÖSO üyesi 7-8 askerin şehit olduğunu, buna karşılık 268 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

24 Ocak 2018 Çarşamba 13:05

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 44. kez Cumhurbaşkanlığı Saray'ında muhtarlara seslendi.

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Afrin'i tüm terör örgütlerinden arındırana kadar operasyon devam edecek. Afrin'i Kürtlere karşı yapılıyormuş gibi göstermeye çalışıyorlar. Kimileri işgal amacındaymışız gibi göstermeye çalışıyor. Önce terör örgütlerinin kökünü kazıyacağız, sonra orayı yaşanılabilir hale getireceğiz. Afrin'i temizledikten sonra Türkiye'deki Suriye'lileri geri göndereceğiz.

Bölücü örgüt güya DEAŞ'lıları bize karşı savaşmak için bırakıyormuş. Al birini vur ötekine. Bunlar aynı amaca hizmet eden terör örgütleridir.

"PKK YOLCULARIMIZI DÖVÜYOR, ALMAN POLİSİ SEYREDİYOR"

Yolcularımız dost Almanya'dan dönüş yaparken, PKK terör örgütü havalimanına tekme tokat dövmeye başlıyor. Alman polisi seyrediyor. Bizde böyle bir şey olsa hemen ayağa kalkarsınız. 

Bunlar barbar, hırsız, ırz düşmanı. Bunlar ülkemizin maruz kaldığı haçlı seferinin yeni işbirlikçisi. Biz Afrin'de tüm insanlığın düşmanı bir zihniyetle mücadele ediyoruz. Bunu görecekler. Türkiye’yi işgalci diye itham edenlerin, bırakın Kürtçülüğünü, bırakın sosyalistliğini, insanlığından şüphe ederim.

Dünyada insan hakları ve özgürlükler adına çalışan ne kadar STK ve devlet varsa, hepsini Türkiye'yi desteklemeye çağırıyorum.

"OBAMA DA BİZİ ALDATTI"

Obama döneminde de biliyorsunuz. Münbiç'te Zeytinlik harekatı düzenlemiştik. Zeytinlik harekatında Obama bizi aldattı.

"7-8 ŞEHİDİMİZ VAR..."

Bizim TSK ve ÖSO olarak 7-8 şehidimiz var ama 4 gün içerisinde 268 terörist etkisiz hale getirdi.

Bizim derdimiz oranın toprakları değil. Bizim derdimiz bizim topraklarımızdaki Suriyelilerin kendi ülkelerine geri dönmeleridir.

Bizim vatanımız tarla değil. Ama içeride ama dışarıda bunların inlerine inlerine gireceğiz.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol