Yazlık Sarayın Bahçesi Bile Servet!..

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yazlık sarayın bahçe ‘ihtiyaçları’ için 10 milyon 114 bin lira harcadı.

17 Mayıs 2019 Cuma 13:30
Yazlık Sarayın Bahçesi Bile Servet!..

Halk ekonomik kriz içinde geçim derdinde iken, Hazine ve Maliye Bakanlığı, bahçe düzenlemesi için 10 milyon liradan fazla para harcadı. Harcanan paranın Oklukta yapılan yazlık sarayın ihtiyaçları olduğu iddia ediliyor.

Sözcü gazetesinden Çiğdem Toker’in haberine göre, konuyu köşesine taşırken, bahçe harcamalarının merkezinde Erdoğan’ın durduğuna işaret etti.

Sadece Nisan ayında 6 milyon 171 bin TL
Yazıda, “Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın son bütçe verilerine göre, ocak-nisan döneminde bahçe malzemesi alımı ile bakım ve yapımına 10 milyon 114 bin TL harcanmış. Aynı kalem geçen senenin aynı döneminde (ocak-nisan) 5.5 milyon TL. Sadece nisan ayına baktığımızda ise hepimizin bütçesinden bahçe malzemesi ve düzenlemeleri için harcanan para 6 milyon 171 bin TL” olarak ifade edilmiş.

Yazlık sarayın bahçe ihtiyacı
“Peki sizce hangi kamu kurumu, kurumları çiçek, tohum, saksı ve bitki peyzaj işlerine bu kadar bonkör davranabilir?” sorusunun sorulduğu yazıda cevap alsında çok basit, “Yüksek harcama artışında, Cumhurbaşkanlığı’nın Ankara’daki sarayıyla birlikte, inşaatının bitmek üzere olduğu söylenen Okluk Koyu’ndaki yazlık sarayın “ihtiyacı” olan bahçe malzemesi ve yapımın payının büyük olması muhtemeldir.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.05.2019 21:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol