'VİCDANLARI SAĞIR OLANLAR DUYSUN...'

Adalet Yürüyüşü için, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ile birlikte evinden çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yaptı. Ardından Güvenpark'a giden Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamanın ardından yürüyüşe başladı.

15 Haziran 2017 Perşembe 13:07
'VİCDANLARI SAĞIR OLANLAR DUYSUN...'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz gerginlik, kavga istemiyoruz. Biz birlikte beraber, huzur içinde yaşamak istiyoruz. Bizim yürüyüşümüz bu ülkeye adalet gelinceye kadar devam edecek" dedi. Ardından Güvenpark'a geçen Kılıçdaroğlu Ankara Güven Park'tan İstanbul'a 'Adalet yürüyüşü' başlattı. Kılıçdaroğlu," Bu yürüyüşümüzün siyasal bir partiyle ilgisi yok. Bu yürüyüş kutlu bir yürüyüştür. Bu yürüyüş adalet yürüyüşüdür. Adaleti isteyen herkes bu yürüyüşe destek vermek zorundadır. Hapishaneleri tıka basa dolu olan bir ülkede adalet olmaz. Adaletin olmadığı bir ülkede devlet, barış, huzur olmaz. Adalet, adalet, adalet" dedi.

KILIÇDAROĞLU YOLA BÖYLE ÇIKTI

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Güvenpark’tan başlatılacak ‘Adalet Yürüyüşü’ öncesinde Çukurambar’daki evinin önünde bekleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, “Adalet yürüyüşünü başlatıyoruz, bugün yürüyeceğim. Umuyorum vicdanları sağır olanlar bu yürüyüşün anlamını kavrarlar. Bizim sesimize, bizim sözümüze kulak verirler. Biz gerginlik, kavga istemiyoruz. Biz birlikte beraber, huzur içinde yaşamak istiyoruz. Biz mahkemelerde gazeteciler istemiyoruz, hapishanelerde gazeteciler istemiyoruz. Biz hapishanelerde öğretim üyeleri istemiyoruz. Bunlar bize acı veriyor. Bu acıyı sonlandırmamız gerekiyor. Söylemiştim eğer 'bir bedel ödemek gerekiyorsa o bedeli önce ben ödeyeceğim' diye. Şimdi yürüyeceğim İstanbul’a kadar. Bu son olmayacak. Bizim yürüyüşümüz bu ülkeye adalet gelinceye kadar devam edecek" ifadelerini kullandı. 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol